Työpaikat

Televarainhankinnan tiiminvetäjä

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Osa-aikainen
Viimeinen hakupäivä

Ahdistaako ilmastonmuutos? Palatko halusta vaikuttaa?

Tule töihin maailman vaikuttavimpaan ympäristöjärjestöön! Televarainhankkijamme ovat Greenpeacen kivijalka, ja etsimme nyt osaavaa tiiminvetäjää kasvavaan televarainhankintatiimiimme.

Televarainhankkijamme hankkivat varoja ympäristötyöhön sitouttamalla Greenpeacen nykyisiä kuukausilahjoittajia sekä hankkimalla uusia lahjoittajia puhelimitse. Tehtäväsi tiiminvetäjänä on rakentaa ja ylläpitää tiimiämme ja sen varainhankintaa. Työskentelet tiivissä yhteistyössä televarainhankinnan koordinaattorin kanssa ja sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan esimerkiksi rekrytoinneissa sekä kehittämään koulutuksiamme.

Tiiminvetäjän työssä pääset innostamaan tiimiläisiä työhönsä omalla tyylilläsi, keskustelemaan erilaisten ihmisten kanssa ja hankkimaan Greenpeacelle sitoutuneita kuukausilahjoittajia. Riippumattoman ympäristöjärjestön tiiminvetäjänä mahdollistat sen, että Greenpeacen työ voi jatkua maailman metsien ja merien suojelemiseksi sekä ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Etsimme Sinua, joka rakastaa työskennellä tiimin kanssa yhteisten tavoitteiden eteen. Olet tuloshakuinen, etkä pelkää haasteita. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja tiiminvetäjänä innostat tiimisi parhaisiin tuloksiin.

Tiimimme työskentelee Helsingin toimistollamme Sörnäisissä maanantaista torstaihin kello 16–20.30 ja perjantaisin kello 15–19.30. Työ sopii sinulle, joka pystyt työskentelemään 4–5 päivänä viikossa. Aikaisempi kokemus varainhankinnasta tai tiiminvedosta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on aito into toimia tiiminvetäjänä ja esimerkillisenä varainhankkijana.

Tarjoamme:

  • Merkityksellisen työn, jossa pääset vaikuttamaan ja muuttamaan maailmaa
  • Mahtavan työporukan ja työkaverit, jotka ovat kaikki sitoutuneita tekemään töitä paremman tulevasuuden puolesta
  • Mahdollisuuden oppia lisää Greenpeacen työstä käytännössä ja päästä vaikuttamaan ja kehittämään televarainhankintaamme
  • Kiinteän tuntipalkan: 13,28–14,28 e/h kokemuksesta riippuen (+9% lomakorvaus työsuhteen päättyessä)
  • Palkallisen ja kattavan perehdytyksen työhösi
  • Jatkuvan tuen ja työkalut, joilla kehität vuorovaikutustaitojasi ja teet itsestäsi parhaan mahdollisen varainhankkijan sekä tiiminvetäjän.

Hae paikkaa mieluiten heti mutta viimeistään 4.3.2021 lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen nea.matilainen@greenpeace.org. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa televarainhankinnan koordinaattori Nea Matilainen puhelimitse 040 185 5202 tai sähköpostitse.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.