Työpaikat

Televarainhankinnan koordinaattori (sijaisuus)

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Oletko virtuoosi puhelimessa ja saat innostettua tiimisi huikeisiin suorituksiin? Palatko halusta pelastaa maailmaa kansainvälisessä työyhteisössä? Tule hyvien puolelle!

Etsimme energistä, tuloshakuista ja ihmisistä innostuvaa telemarkkinoinnin osaajaa, jolla on intohimoa varainhankintaan ja halua laittaa kädet saveen paremman maailman puolesta.

Televarainhankkinan koordinaattorina vastaat televarainhankintaohjelmistamme ja -tiimistämme Suomessa. Rekrytoit ja koulutat televarainhankkijat ja tiiminvetäjät, sekä autat heitä saavuttamaan tavoitteensa niin uuslahjoittajahankinnan kuin kuukausilahjoituskoroitusten suhteen. Saat vastuuta ja vapautta luotsataksesi tiimisi parhaimpiin tuloksiin.

Erityisesti uuslahjoittajahankintamme on telen puolella kovassa kasvussa, ja toivomme sinulla olevan kykyä ja ideoita ohjelman nostamiseen uudelle tasolle. Tärkeä osa työtäsi on tiimin motivointi ja henkilöstöjohtaminen, mutta myös soittolistojen hallinta ja optimointi. Tukenasi on niin Suomen koko varainhankintatiimi, ympäristöasioiden ja viestinnän asiantuntijat kuin pohjoismainen televarainhankintatiimi.

Odotamme sinulta:

  • vähintään kahden vuoden kokemusta telemarkkinoinnista, varainhankinnasta tai samantyyppisestä työstä

  • näyttöä tuloksellisesta tiiminvedosta

  • kunnianhimoa saavuttaa asetetut tulostavoitteet

  • organisointikykyä, aloitteellisuutta ja periksiantamattomuutta

  • erinomaisia kommunikaatio- ja sosiaalisia taitoja

  • tiimityöskentelytaitoja sekä ratkaisukeskeistä asennetta

  • valmiutta työskennellä myös iltaisin televarainhankitatiimin kanssa

  • kykyä työskennellä sekä suomeksi että englanniksi

  • kiinnostusta ympäristöasioihin sekä halua jakaa työyhteisömme arvot ja toimintatavat

Tehtävä on perhevapaasijaisuus, joka alkaa tammikuussa, viimeistään 14.1.2021 ja päättyy 31.8.2021. Helsingin toimisto Sörnäisissä on osa Greenpeace Nordicia, joka toimii neljässä pohjoismaassa. Kuukausipalkan lisäksi tarjoamme kannustavan, joustavan ja vastaanottavaisen työyhteisön sekä mahdollisuuden vaikuttaa maapallon tulevaisuuteen.

Kiinnostuitko? Hae tästä viimeistään 2.12.2020. Laitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi englanniksi.

Greenpeace saa kaiken rahoituksensa yksityisiltä ihmisiltä. Siksi onnistunut varainhankinta uusien lahjoittajien rekrytoinneista pitkäkestoisiin lahjoittajasuhteisiin on toimintamme edellytys.

Lisätietoja:

Outi Jokilehto, varainhankintapäällikkö, 040 626 1025

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.