Taloussuunnittelija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Taloussuunnittelija

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen taloushallinnon yksikköön taloussuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kansainvälisen taloushallinnon yksikkö vastaa kv-toiminnan taloushallinnon, etenkin budjetoinnin ja raportoinnin, toteuttamisesta rahoittajien vaatimusten mukaisesti. 

Työtehtävät

Taloussuunnittelijana toteutat ja kehität kv-linjan projektien taloushallintaa. Toimit yhteistyössä ohjelmasuunnittelijoiden, alueellisten talousdelegaattien, muiden delegaattien ja kumppaneidemme kanssa. Tuet heitä talouden suunnitteluun, valvontaan ja raportointiin liittyvissä asioissa, tarkastat talousraporttien laadun sekä koordinoit tarkastusprosessit ja rahoittajaraportoinnit. 

Vastuullesi kuuluu alueesi projektien taloushallinto: budjetoinnin tukeminen ja seuraaminen, talousraporttien tarkastaminen ja käsittely, maksumääräyksien käsittely, delegaattikustannusten seuraaminen ja allokointi, rahoittajaraportointi, tilintarkastuksissa avustaminen ja projektien sulkeminen. Tunnet rahoittajiemme vaatimukset ja olet mukana riskiprosessissa. Osallistut myös kv-taloushallinnon prosessien kehittämiseen ja toimit tiettyjen järjestelmien pääkäyttäjänä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. 

Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva tehtävä

Odotamme sinulta

Työssäsi tarvitset työkokemusta taloushallinnosta, projektien taloussuunnittelusta ja tarkastuksista. Kokemus rahoittajaraportoinnista ja etenkin EU/ECHO-raportoinnista sekä työskentelystä Punaisen Ristin Kansainvälisen Liiton ja Komitean kanssa on hyödyksi.  

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää kommunikointikykyä ja englannin kielen taitoa. Ranskan ja espanjan kielten taito on etu, ja kokemus kouluttamisesta ja perehdyttämisestä hyödyksi. Toivomme sinulta valmiutta matkustaa katastrofialueille nopealla aikataululla.

Tarjoamme sinulle  

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. Uutena työsuhde-etuna on mahdollisuus hankkia työsuhdepyörä.
 
Toimipaikka sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Tehtaankatu 1a. Teemme töitä joustavassa hybridityömallissa.  
 
Noudatamme sosiaalialan järjestöjen  työehtosopimusta.  

Kiinnostuitko?  

Lisätietoja tehtävästä antaa kansainvälisen taloushallinnon päällikkö Jussi Lares sähköpostitse (jussi.lares@redcross.fi) tai puhelimitse 30.3.2023 klo 14-16,  p. +358 40 643 3578.

Lähetäthän hakemuksesi  järjestelmän kautta viimeistään 31.3.2022. 

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa