Taloussuunnittelija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Taloussuunnittelija

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen taloushallinnon yksikköön taloussuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kansainvälinen taloushallinnon yksikkö vastaa kv-toiminnan taloushallinnon, etenkin budjetoinnin ja raportoinnin, toteuttamisesta rahoittajien vaatimusten mukaisesti. 

Työtehtävät

Taloussuunnittelijana toteutat ja kehität kv-linjan projektien taloushallintaa.

Toimit yhteistyössä ohjelmasuunnittelijoiden, alueellisten talousdelegaattien, muiden delegaattien ja kumppaneidemme kanssa. Tuet heitä talouden suunnitteluun, valvontaan ja raportointiin liittyvissä asioissa, tarkastat talousraporttien laadun, koordinoit tarkastusprosessit ja rahoittajaraportoinnit. 

Vastuullesi kuuluu alueesi projektien taloushallinto: budjetoinnin tukeminen ja seuraaminen, talousraporttien tarkastaminen ja käsittely, maksumääräyksien käsittely, delegaattikustannusten seuraaminen ja allokointi, rahoittajaraportointi, tilintarkastuksissa avustaminen ja projektien sulkeminen. Tunnet rahoittajiemme vaatimukset ja olet mukana riskiprosessissa. Osallistut myös kv-taloushallinnon prosessien kehittämiseen.

Erityisalueesi tulee olemaan ERU-yksiköiden (Emergency Response Unit, esim. sairaala) taloushallinnon toteuttaminen ja kehittäminen sekä delegaattireservin hallinnointi, esim. delegaattien koulutus ja briefit.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. 

Odotamme sinulta

Työssäsi tarvitset työkokemusta taloushallinnosta, projektien taloussuunnittelusta sekä tarkastuksista. Kokemus rahoittajaraportoinnista, etenkin EU/ECHO-raportoinnista sekä Punaisen Ristin Kansainvälisen Liiton ja Komitean kanssa työskentelystä on hyödyksi.  

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää kommunikointikykyä ja englannin kielen taitoa; ranskan ja espanjan kielten taito on etu. Kokemus kouluttamisesta ja perehdyttämisestä on hyödyksi. Toivomme sinulta valmiutta matkustaa katastrofialueille nopealla aikataululla.

Tarjoamme sinulle  

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut.  
 
Toimipaikka sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Tehtaankatu 1a  ja teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa.  
 
Noudatamme sosiaalialan järjestöjen  työehtosopimusta.  

Kiinnostuitko?  

Lisätietoja tehtävästä antaa kansainvälisen taloushallinnon päällikkö Jussi Lares sähköpostitse jussi.lares@redcross.fi tai puhelimitse 21.6. klo 11-12 ja 22.6. klo 10-11,  p. +358 40 643 3578.

Lähetäthän hakemuksesi tämän sivun kautta viimeistään 26.6.2022. 

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.