Taloussihteeri | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Taloussihteeri

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Tampere

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Hämeen piiriin taloussihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2022-31.12.2023.

SPR Hämeen piiri vastaa Punaisen Ristin kotimaan toiminnan toteuttamisesta kolmen maakunnan (Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Päijät-Häme) alueella. Hämeen piirin tehtävänä on tukea alueellaan olevien 47 SPR paikallisosaston ja niissä toimivien vapaaehtoisten toimintaa valmiuden ja varautumisen, auttamistoiminnan ja toimintaedellytysten osalta. Lisäksi Hämeen piiri koordinoi alueellaan tapahtuvaa viranomaisyhteistyötä.

SPR Hämeen piiri ylläpitää kolmen maakunnan alueella vastaanottotoimintaa, jonka volyymi on kevään 2022 aikana moninkertaistunut Maahanmuuttoviraston toimeksiantojen perusteella. Vastaanottokeskuksemme ovat: Hämeenkyrön Hybridi alaikäisyksikkö, Hämeenlinnan vastaanottokeskus ja Forssan, Iittalan sekä Lammin sivutoimipisteet, Lahden vastaanottokeskus ja Nastolan sivutoimipiste, Mänttä-Vilppulan vastaanottokeskus sekä Tampereen yksityismajoitusyksikkö. Vastaanottokeskukset vastaavat vastaanotto- ja käyttörahan, sosiaali- ja terveyspalveluiden ja muun neuvonnan tuottamisesta sekä alueellaan yksityismajoituksessa asuvien asiakkaiden palveluista.

SPR Hämeen piirin henkilöstön määrä on yli 130 työntekijää.

Työtehtävät

Taloussihteerin työssä tehtävänäsi ovat taloushallintoon liittyvät tehtävät mm. ostoreskontran hoitaminen, perintäasiat, kirjanpidon kirjaukset sekä muut mahdolliset taloustehtävät. Käytössämme on Sonet-taloudenhoitojärjestelmä sekä Baswaren sähköinen laskujenkäsittelyohjelma. Työhön liittyy itsenäistä työntekoa sekä tiimityötä muun henkilökunnan kanssa.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä taloushallinnon perusperiaatteista, oppimishalukkuutta sekä omaksumiskykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä järjestelmällisyyttä. Arvostamme työtehtävään soveltuvaa koulutusta (mekonomi tai vastaava) ja työkokemusta.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista. 

Työpaikka on savuton.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut.  

Toimipaikka sijaitsee Tampereella osoitteessa Rongankatu 11 C 83, 13100 Tampere ja teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa.  
 
Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa SPR Hämeen piirin va. toiminnanjohtaja Salla Heiskanen puh. 040 809 3568 ke 3.8. klo 14-16 ja ke 10.8. klo 14-16.

Lähetäthän hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 14.8.2022. 

Haastattelut pidetään 19.8.2022 Tampereella.

Punainen Risti, Hämeen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.