Työpaikat

Talouspäällikkö

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura tekee pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo 160 vuotta. Toimimme 30 maassa sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa. Toimintaamme saamme tukea seurakunnilta, kristillisiltä järjestöiltä ja yksittäisiltä lahjoittajilta sekä valtion kehitysyhteistyöavustuksista. Voit tutustua toimintaamme osoitteessa suomenlahetysseura.fi

Haemme Suomen Lähetysseuran talousosastolle talouspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Talouspäällikön tehtävänä on vastata Suomen Lähetysseuran taloushallinnon prosessien toimivuudesta ja johtamisesta. Päällikkö toimii seitsemän työntekijän esimiehenä ja vastaa siitä, että taloushallinnossa noudatetaan lain, hyvän kirjanpitotavan ja organisaation omien ohjeistusten mukaisia menettelytapoja.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, monipuolista kokemusta taloushallinnon työtehtävistä ja esimiestyöskentelystä, intoa kehittää taloushallinnon prosesseja sekä riittävä englannin kielen taito kansainvälisestä työstämme johtuen.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja pitkäjänteinen. Sinulla on positiivinen työskentelyote ja haluat välittää reipasta tekemisen meininkiä myös muihin työyhteisösi jäseniin. Ymmärrät myös taloushallintoon liittyvien rutiinien merkityksen osana tehtävää.

Tule tekemään merkityksellistä työtä asiantuntijaorganisaatioomme. Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä. Saat johdettavaksesi osaavan ja sitoutuneen tiimin ja pääset tekemään töitä viihtyisässä toimitilassamme Länsi-Pasilassa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si palkkatoiveineen osoitteessa https://bit.ly/2XKxLbh. Hakuaika päättyy 30.6.2019. Haastattelut aloitetaan jo kesän aikana. Tehtävässä on tarkoitus aloittaa elokuussa mahdollisimman pian.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Azetsilta Janne Laaksola, p. 050 476 2881.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.