Työpaikat

Talouskoordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Osa-aikainen
Viimeinen hakupäivä

Lääkärin sosiaalinen vastuu ry (LSV) on vuonna 1982 perustettu kansalaisjärjestö, jonka keskeisimpiä toimintaalueita ovat kehitysyhteistyö, rauhantyö ja terveyspolitiikka.

Etsimme nyt osa-aikaista (70%) talouskoordinaattoria vuoden loppuun asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on perhevapaasijaisuus, jonka alkamisesta voidaan sopia joustavasti.

Talouskoordinaattori vastaa LSV:n taloussuunnittelusta, -seurannasta ja –raportoinnista sekä osallistuu talouden ja hallinnon prosessien kehittämiseen. Vastuualueeseen kuuluu järjestötason sisäisen ja ulkoisen laskennan ohella järjestön koordinoimien kehitysyhteistyö- ym. hankkeiden taloushallinto. Talouskoordinaattori osallistuu hankkeiden budjetointiin, seuraa hankkeiden toteumia sekä huolehtii hankkeiden laadukkaasta talousraportoinnista varmistaen eri rahoittajien asettamien rahoitusehtojen noudattamisen.

Talouskoordinaattori työskentelee tiiviissä yhteistyössä LSV:n hankekoordinaattoreiden sekä kumppaniorganisaatioiden taloushenkilöstön kanssa, ja tuottaa ajantasaista talousinformaatiota LSV:n hallituksen ja toimiston käyttöön. Taloustehtävissä talouskoordinaattoria tukevat ulkopuolinen kirjanpitäjä sekä LSV:n järjestösihteeri.

Edellytämme

Tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi tai KTM) tai muuta pätevyyttä, aikaisempaa kokemusta vastuullisista taloushallinnon tehtävistä sekä vahvaa kirjanpito-osaamista. Hyvä englannin kielen taito sekä IT-taidot (erityisesti Excel) ovat myös välttämättömät. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää kokonaisuuksien hallintaa, itsenäistä työskentelyotetta sekä kykyä ottaa haltuun uusia kokonaisuuksia.

Kokemus hankelaskennasta, erilaisista rahoitusinstrumenteista (mm. ulkoministeriön kehitysyhteistyörahoitus, STEA, EU-rahoitukset), budjetoinnista, talousraportoinnista ja sisäisistä kontrolleista katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Laajan ja monipuolisen tehtäväkentän osana pientä, mutta dynaamista työyhteisöä Helsingin Etu-Töölössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen sekä ansioluettelon kera 16.4.2019 klo 23.59 mennessä osoitteeseen rekry(at)lsv.fi. Viestiin otsikoksi ”talouskoordinaattori.”

Pidämme työhaastattelut maanantaina 29.4. ja perjantaina 3.5. iltapäivällä. Lisätietoa tehtävästä antavat:

  • Saara Hietanen, talouskoordinaattori, ti 9.4. klo 13–15 ja to 11.4. klo 13–15, puh 044 744 9133
  • Mariko Sato, toiminnanjohtaja, ke 10.4 klo 9–11, puh 044 744 9930

Työpaikat

Adviser, Humanitarian Livelihoods
Projektikoordinaattori
Tarkastaja, Vietnamin vastuualue
Toiminnanjohtaja
Coordinateur(rice) du Logistique Pays
Raamattuopiston musiikinopettaja
Raamattuopiston opettaja
Project Coordinator, Humanitarian assistance
Tiedottaja
Assistant controller
Nuorten toiminnan asiantuntija
Yhteyspäällikkö
Kehitysyhteistyökoordinaattori
Two evaluators for Community Resilience Programme in Nepal
Viestintäpäällikkö
Digituottaja
Viestintä- ja markkinointijohtaja
Finance and Administrative Officer (national post)
Kehityspolitiikan erityisasiantuntija
Verkkoviestintäpäällikkö
Education Advisor
Viestintäjohtaja
YK:n vapaaehtoistehtäviä (UNV)
Police Reform Adviser P-4, Etiopia
Globaalikasvatuksen kouluttajia

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.