Työpaikat

Taloushallinnon assistentti

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura tekee pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo 160 vuotta. Toimimme 30 maassa sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa. Toimintaamme saamme tukea seurakunnilta, kristillisiltä järjestöiltä ja yksittäisiltä lahjoittajilta sekä valtion kehitysyhteistyöavustuksista. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa suomenlahetysseura.fi.

Haemme taloushallinnon assistenttia Suomen Lähetysseuran talousosastoon määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2020 saakka.
Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian helmikuun aikana.

Etsimme talousassistenttia vahvistamaan tiimiämme kiireisemmän ajanjakson ajaksi. Toivomme sinusta apua etenkin maksuliikenteemme hoitamiseen, jota pääset taitojesi karttuessa hoitamaan itsenäisesti, mutta kollegoidesi jatkuvalla tuella. Työhösi kuuluvat olennaisesti myös muut kirjanpidolliset tehtävät ja ostoreskontrassa sijaistaminen. Kevään mittaan sinulla on mahdollisuus perehtyä ostoreskontraan ja kesällä saada siitä osaamisesi mukaan enemmän vastuuta.

Tulet osaksi seitsemän hengen taloustiimiä, jossa työtä tehdään ennen kaikkea yhdessä ja toisesta välittäen. Mukavat kollegasi ovat aina tukenasi ja auttavat sinua onnistumaan. Työvälineinä käytämme pääasiassa Microsoft Officea, Visman ohjelmia Approval ja Wintime ja Analysten maksuliikenneohjelmaa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on ymmärrystä kirjanpidosta ja sinulle on jo kertynyt jonkin verran työkokemusta taloushallinnosta. Etuna näemme myös ymmärryksen maksuliikenteestä ja ostoreskontrasta. Kaikista tärkeintä on kuitenkin aktiivinen, avoin asenne ja into oppia lisää. Arvostamme myös tiimityöskentelytaitoja, kykyä huomata yksityiskohtia ja kantaa vastuuta.

Tule tekemään merkityksellistä työtä asiantuntijaorganisaatioomme, jolle on tärkeää ammattitaitoinen, hyvinvoiva ja monimuotoinen henkilöstö. Olemme tunnettu ja luotettu kumppani järjestökentällä. Tarjoamme innoittavan ja yhteisöllisen työn tekemisen ympäristön uudessa, modernissa ja viihtyisässä toimitilassamme Länsi-Pasilassa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 29.1. mennessä oheisen linkin kautta: https://esra.suomenlahetysseura.fi/rekry_home/homepage.aspx

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Juha Savela 14.1. klo 10–12 ja 21.1. klo 14–16. numerosta 020 7127 177 tai sähköpostitse juha.savela@suomenlahetysseura.fi.

Työpaikat

Psykososiaalisen tuen suunnittelija
Aluepäällikkö
Taloushallinnon assistentti
Toiminnanjohtaja (Varsinais-Suomen piiri)
Regional Finance and Administration Delegate (RFAD)
Project Assistant
Project Coordinator
Koulu- ja oppilaitosyhteistyön koordinaattori
Finance and Events Officer
Digitaalinen varainhankkija
Talous- ja sosiaalioikeuksien asiantuntija
Police Affairs Officer, Adviser on Police Reform
Country Director
JPO-tehtäviä YK-järjestöissä
Programme analyst (JPO)
Junior Professional Officer for the Safety + Health for All Flagship Programme (JPO)
Varainhankinnan tiimikoordinaattori
International Trade Center Junior Professional Officer (JPO)
Associate Professional Officer (JPO)
Ilmastoasiantuntija
Operations and Program Manager
Kampanja- ja viestintäkoordinaattori
Projektityöntekijä (opettaja/opettajaksi opiskeleva)
Humanitarian Child Protection Officer (JPO)
Talousjohtaja
Konsultti vaikuttamistyön ohjelman väliarviointiin

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.