Työpaikat

Taloushallinnon asiantuntija

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen ev.lut. kirkon kansainvälinen toimija ja yksi suurimmista ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on työskennellyt jo yli 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisen maailman puolesta. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi
 

Haemme seurakuntayhteyksien ja varainhankinnan osastolle taloushallinnon asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen.

Taloushallinnon asiantuntijan tehtävään kuuluu:

  • lahjoitusreskontran hoitaminen ja lahjoituksien kirjaaminen tulotileille

  • uusien lahjoittajien kirjaaminen sekä osallistuminen asiakasrekisterin ylläpitoon

  • osallistuminen varainhankinnan toteutukseen maksujen ja maksujärjestelmien osalta

  • varainhankinnan tulosten ja lahjoituskäyttäytymisten analysointi ja raportointi

Valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta, kirjanpidon osaamista sekä tietokantaosaamista. Myös Salesforce -järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävään kuuluu myös jonkin verran asiakaspalvelua, missä molempien kotimaisten kielten osaaminen on eduksi. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tule tekemään merkityksellistä työtä asiantuntijaorganisaatioomme! Tarjoamme monipuolisen työtehtävän, kattavan perehdytyksen organisaation toimintaan ja tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Modernit ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Länsi-Pasilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Lisätietoja tehtävästä antaa rahoituksen päällikkö Anders Wikström, puh. 040 9022794, 2.6. klo 9–10 tai 9.6. klo 14–15.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 13.6.2021 osoitteessa: https://rekry.suomenlahetysseura.fi/MepRekry/Home/Index

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.