Työpaikat

Talous- ja hallintopäällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Etsimme kokenutta ammattilaista luotsaamaan Startup Refugeesin taloutta ja hallintoa!

Haemme työtoveriksemme ihmistä, joka on aidosti kiinnostunut taloudesta ja palaa halusta olla mukana viemässä valtakunnallisesti ja kansainvälisesti laajenevaa toimintaamme hallitusti ja kestävästi sille kuuluisalle "next levelille".

Työssäsi vastaat Startup Refugeesin organisaation talouden, hanke- ja muun hallinnon pyörittämisestä ja kehittämisestä. Työtehtäviisi kuuluu hankerahoitusten talousraportointia, tilinpäätökseen ja talouden seurantaan liittyviä tehtäviä sekä muuta yhdistyksen hallintoa.

Roolissasi tuet Startup Refugeesin muita työntekijöitä ja erityisesti tiiminvetäjiä talouteen ja hallintoon liittyvissä kysymyksissä. Vaikka odotamme sinulta paljon, et ole tehtävässä yksin. Työskentelet läheisesti yhdessä toiminnanjohtajan ja talous- ja hallintokoordinaattorin kanssa ja tukenasi on myös osaava tilitoimistomme väki.

Talous- ja hallintopäällikkönä pääset:

  • Johtamaan Startup Refugeesin talouteen ja hallintoon liittyviä prosesseja. 

  • Vaikuttamaan aidosti Startup Refugeesin kasvuun ja tulevaisuuteen.

  • Rakentamaan mallia voittoa tavoittelemattoman toimijan palvelumyynnille ja kestävälle varainhankinnalle.

  • Osaksi monipuolista, kansainvälistä ja aika hulluakin työyhteisöä sekä työskentelemään mukavassa toimistossa Kalliossa. 

Odotamme sinulta:

  • Osaamista järjestön talouden suunnittelusta, vuosikellosta, seurannasta ja raportoinnista sekä avustusten hakemisesta ja raportoinnista.

  • Ymmärrystä ja halua kehittää arvonlisäverollista toimintaa ja palvelumyyntiä.  

  • Erinomaista ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä saattaa asiat loppuun saakka. 

  • Taitoa kommunikoida talouteen liittyviä kysymyksiä selkeästi ja aitoa halua auttaa muita työntekijöitä hanke- ja taloushallinnossa. 

  • ESR-hankkeiden ja muiden EU-hankkeiden raportoinnin tuntemus on myös iso etu. 

Tehtävässä täytyy hallita englannin ja suomen kieltä. Työyhteisössämme puhutaan myös mm. arabiaa, farsia ja Oulun murretta. Vaikka työpaikka sijaitsee Helsingissä, vastuualueesi on valtakunnallinen, joten työ saattaa edellyttää matkustamista. Tehtävä on kokoaikainen ja toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian. Sopimus tehdään aluksi helmikuun 2022 loppuun saakka.

Hae tehtävää viimeistään 2.2.2021 mennessä lähettämällä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen otsikolla "Talous- ja hallintopäällikkö" osoitteeseen info@startuprefugees.com. Aloitamme rekrytoinnin jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elisa Vepsäläinen torstaina 21.1. klo 10–11 tai tiistaina 26.1. Klo 10–11 numerossa 044 240 9985.

Startup Refugees tukee turvapaikanhakijoita ja maahanmuuttajia työllistymisessä ja yrittäjyydessä. Talous- ja hallintopäällikkönä toimit valtakunnallisessa verkostossa, johon kuuluu yli 1000 yritystä, järjestöä, oppilaitosta ja yksityishenkilöä sekä tuhansia vasta maahan muuttaneita ammattilaisia. Startup Refugeesin kautta on työllistynyt jo 941 henkilöä ja yrittäjyysohjelmamme on tukenut yli 200 vasta maahan muuttanutta yrittäjyydessä.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.