Työpaikat

Suunnittelija

Ilmoittaja
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme opintovapaan sijaiseksi suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2021–31.12.2022. Suunnittelijana osallistut vertaisten ja kokemusasiantuntijoiden rekrytointiin, kouluttamiseen ja tukemiseen sekä vertaistoiminnan kehittämiseen, koordinointiin ja suunnitteluun. Lisäksi tehtäviisi kuuluu ammattilaisten kouluttamista, materiaalintuotantoa, neuvontatyötä, verkostoyhteistyötä ja muuta asiantuntijatyötä.

Odotamme:

  • kokemusta vertaistoiminnan kehittämisestä ja koordinoinnista
  • Familian arvomaailman jakamista ja kahden kulttuurin perheiden tuntemusta
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä verkostoitumiskykyä
  • suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, muu mahdollinen kielitaito katsotaan eduksi
  • osaat toimia itsenäisesti, mutta mutkattomasti myös osana tiimiä

Innostumme:

  • kokemuksesta perheiden parissa tehtävästä työstä ja monikulttuurisessa työympäristössä työskentelystä
  • kannustavasta ja tavoitteellisesta työotteesta, tekemisen meiningistä sekä kehittämisestä innostuvasta mielestä
  • kouluttamis- ja neuvontatyökokemuksesta

Tarjoamme sinulle merkityksellistä työtä kahden kulttuurin perheiden hyvinvointia edistävässä järjestössä, mahdollisuuden päästä vaikuttaa Familian toimintaan ja luomaan uutta sekä rennon työyhteisön ja joustavan työn, jossa on mahdollisuus jättää oma jälki yhdistykseemme.
 
Viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työ sisältää ajoittaisia ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen TES:ta. Suunnittelijan tehtävä sijoittuu vaativuusluokkaan viisi. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Elina Helmanen 050 433 5411.
 
Haku päättyy keskiviikkona 28.10.2020. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen elina.helmanen@familiary.fi.
 
Vuonna 1988 perustettu Familia ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on tukea eri syistä Suomeen muuttaneiden ja Suomessa syntyneiden ihmisten kaksisuuntaista kotoutumista. Yhdistys on johtava kahden kulttuurin perheiden asiantuntija ja edunvalvoja.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.