Työpaikat

Sosiaalityöntekijä/sosiaaliohjaaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Oulu
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaisen Ristin Oulun piirin Ruukin vastaanottokeskukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sosiaalityöntekijää tai vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen sosiaaliohjaajaa.

Ruukin vastaanottokeskus on 150-paikkainen turvapaikanhakijoiden majoituslaitos Siikajoen kunnassa. Sosiaalityöntekijä työskentelee yhteistyössä vastaanottokeskuksen johtajan, sosiaaliohjaajan sekä muun henkilökunnan kanssa. Työpaikalla on tiivis ja toimiva työyhteisö, johon on helppo sopeutua ja tukeutua. Työtä on mahdollisuus tehdä osin etätyönä.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat muun muassa asiakkaiden sosiaalipalveluiden palvelutarpeen arviointi, sosiaalityön alkuinfot uusille turvapaikanhakija-asiakkaille, turvapaikkaprosessiin ja kuntasijoituksiin liittyvät tehtävät, perhetyön sosiaalityö. Yhteistyö eri viranomaisten kanssa on tiivistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja moniulotteisen tehtävän turvapaikanhakijoiden arjessa. Moniammatillinen tiimi antaa hyvät valmiudet omaksua työn eri ulottuvuudet. Kaiken tämän lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan sosiaalityön kentällä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavalta edellytetään sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita sosionomi vuoden määräajaksi. Verkossa jätettävään hakemukseen tulee liittää mukaan CV. Aloitus sopimuksen mukaan. Ajokortti on välttämätön.

Hakemukset + CV 3.12.2021 mennessä: sirpa.kallio@redcross.fi

Lisätietoja: vastaanottokeskuksen johtaja Sirpa Kallio sirpa.kallio@redcross.fi tai p. 040 592 8432

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.