Sosiaalityöntekijä ja sosiaaliohjaaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sosiaalityöntekijä ja sosiaaliohjaaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Ruukki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Punaisen Ristin Oulun piirin Ruukin vastaanottokeskukseen sosiaalityöntekijää
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2023 saakka.

Edellytämme sosiaaliohjaajan tehtävään sosiaalihuoltolain ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaista sosionomin (amk) pätevyyttä. Sosiaalityöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia.

Työtehtävät

Vastaanottokeskuksen sosiaalityöntekijän työtehtävä on laaja-alainen sekä monipuolinen. Sosiaalityöntekijä toimii sosiaaliohjaajien kanssa tiiminä, jonka tehtävänä on järjestää vastaanottokeskuksen asiakkaille vastaanottolain mukaiset sosiaalipalvelut. Työ sisältää asiakastyötä, palvelutarpeen arviointeja, asiakassuunnitelmien tekemistä ja laajoja asiakokonaisuuksia usein osana moniammatillista tiimiä sekä yhteistyöverkostoa mm. kuntien toimijoiden kanssa. Sosiaalityöntekijä vastaa erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden palveluprosessista. Sosiaalityöntekijä osallistuu vastaanottotoiminnan sosiaalipalveluiden yhteiseen suunnitteluun ja koko keskuksen toiminnan kehittämiseen yhdessä tiimin kanssa..

Sosiaaliohjaaja järjestää vastaanottokeskuksen asiakkaille vastaanottolain mukaiset sosiaalipalvelut yhdessä sosiaalityöntekijän/toisen sosiaaliohjaajan kanssa. Työ sisältää asiakkaiden palvelutarpeen arviointeja,  vastaanottorahaprosessiin osallistumista, kuntasijoitukseen liittyviä tehtäviä sekä yhteistyöverkoston kanssa toimimista ja yleistä asiakkaiden neuvontaa ja opastusta erilaisissa kysymyksissä.

Viikkotyöaika on 38 tuntia.

Sosiaaliohjaajan palkkaluokka Yksisyisen sosiaalipalvelualan TES G24

Sosiaalityöntekijän paikkaan hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.
Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Ajokortti on välttämätön  

Toivomme hakijoilta intoa tarttua oma-aloitteisesti työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja ja aitoa välittämistä ihmisistä.

Tarjoamme sinulle

  • Kattava työterveyshuolto
  • Edenred etuudet
  • Monikulttuurinen työympäristö

Hakemukset molempien  tehtävien osalta 30.9.2022 mennessä. Sosiaaliohjaajan paikka voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja; Vastaanottokeskuksen johtaja Sirpa Kallio

sirpa.kallio@redcross.fi

040-5928432

Punainen Risti, Oulun piiri, Ruukin vastaanottokeskus

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Sijainti: Ahlströmintie 1 F

Hae paikkaa