Työpaikat

Sosiaalityöntekijä

Ilmoittaja
Paikkakunta
Siikajoki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haku alkaa: 17.9.2021

Haku päättyy: 10.10.2021

Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassa oleva

Työ alkaa: 25.10.2021

Viikkotyöaika: 38,0

Haemme Suomen Punaisen Ristin Oulun piirin Ruukin vastaanottokeskukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sosiaalityöntekijää.

Ruukin vastaanottokeskus on 150-paikkainen turvapaikanhakijoiden majoituslaitos Siikajoen kunnassa. Sosiaalityöntekijä työskentelee yhteistyössä vastaanottokeskuksen johtajan, sosiaaliohjaajan sekä muun henkilökunnan kanssa. Työpaikalla on tiivis ja toimiva työyhteisö, johon on helppo sopeutua ja tukeutua.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat muun muassa asiakkaiden sosiaalipalveluiden palvelutarpeen arviointi, sosiaalityön alkuinfot uusille turvapaikanhakija-asiakkaille, vastaanottorahapäätökset, turvapaikkaprosessiin ja kuntasijoituksiin liittyvät tehtävät, perhetyö sekä muu sosiaalityö. Yhteistyö eri viranomaisten kanssa on tiivistä.
Tarjoamme mielenkiintoisen ja moniulotteisen tehtävän turvapaikanhakijoiden arjessa. Moniammatillinen tiimi antaa hyvät valmiudet omaksua työn eri ulottuvuudet. Kaiken tämän lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan sosiaalityön kentällä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Palkkaryhmä E, pl 29 ja henkilökohtainen lisä. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Tehtävään valittavalta edellytetään sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Verkossa jätettävään hakemukseen tulee liittää mukaan myös CV. Aloitus sopimuksen mukaan. Ajokortti on välttämätön.

Hakemukset + CV 10.10.2021 mennessä.

Lisätietoja: vastaanottokeskuksen johtaja Sirpa Kallio sirpa.kallio@redcross.fi tai p. 040 592 8432 (puhelut ma, ti, pe klo 9–14 välisenä aikana) .

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.