Työpaikat

Sosiaalityöntekijä

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme nyt aluetoimistoomme Helsinkiin sosiaalityöntekijää tukiperhetyöhön vanhempainvapaan sijaisuuteen.

Sosiaalityöntekijänä vastaat laadukkaan lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisen tukiperhetoiminnan sekä asiantuntijapalveluiden toteuttamisesta. Teemme tukiperhetyötä tiiviissä yhteistyössä lapsen, hänen vanhempien ja kuntien sosiaali- ja muiden viranomaisten kanssa. Sosiaalityöntekijän työtehtäviin sisältyy myös vertaistuen, koulutusten ja virkistystilaisuuksien järjestäminen.

Toivomme sinulta:

  • Sinulla on sosiaalityöntekijän pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 ja asetus 153/2016)
  • Olet rautainen lastensuojelun ammattilainen.

Tarjoamme työsi ja ammatillisen kehittymisesi tueksi:

  • Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.
  • Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä.
  • Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus ajalle 10.5.2021-19.3.2022.  Tehtävä sisältää matkustamista (ajokortti välttämätön) sekä ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 8.4.2021 mennessä.  Haastattelut tullaan pitämään viikolla 15.

Lisätietoja tehtävästä antaa Palveluvastaava Elli Valle elli.valle@pelastakaalapset.fi  050 4080370 ja Etelä-Suomen aluejohtaja Päivi Pietarila paivi.pietarila@pelastakaalapset.fi  046 9228621

Hae tehtävää

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002) sekä edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.