Työpaikat

Sosiaalityöntekijä

Ilmoittaja
Paikkakunta
Mikkeli
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Mikkelin vastaanottokeskukseen sosiaalityöntekijää kokopäiväiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piirin Mikkelin vastaanottokeskus tuottaa vastaanottopalveluita Maahanmuuttovirastolle. Keskuksen kapasiteetti on 150 keskusmajoitettua ja merkittävä joukko yksityismajoittujia. Keskuksessa on asukkaina huomattavan paljon lapsiperheitä. Vakinaista henkilökuntaa yksikössä on 18.

Vastaanottokeskuksen sosiaalityöntekijänä toimit kokeneen sosiaaliohjaajan kanssa tiiminä, jonka tehtävänä on järjestää vastaanottokeskuksen monista eri kulttuureista tuleville asiakkaille vastaanottolain mukaiset sosiaalipalvelut. Työ sisältää asiakastyötä, palvelutarpeen arviointeja, palvelusuunnitelmien tekemistä ja laajoja asiakokonaisuuksia usein osana moniammatillista tiimiä sekä yhteistyöverkostoa. Sosiaalityöntekijä vastaa erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden palveluprosessista.

Sosiaalityöntekijänä vastaat myös sosiaalityön ammatillisesta johtamisesta, yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen sosiaalisen tuen ja palvelujen tarpeeseen vastaavasta sosiaalityön asiakas- ja asiantuntijatyöstä sekä sen vaikutusten seurannasta ja arvioinnista yhdessä piirin toisen sosiaalityöntekijän kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus itse vaikuttaa työtehtäviesi sisältöön. Työtehtävä on laaja-alainen ja monipuolinen.

Edellytämme tehtävään sosiaalihuoltolain ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Otamme huomioon myös hakijat, joilla on oikeus toimia tilapäisesti sosiaalityöntekijänä saman lain 12 § nojalla. Toivomme sinulta intoa tarttua oma-aloitteisesti työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä alalla tarvittavaa resilienssiä. Kokemus maahanmuuttajatyöstä tai perhepalveluista luetaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

Tehtävässä on erinomainen mahdollisuus hankkia kokemusta maahanmuuttajien ja muiden kulttuurien parissa tehtävästä sosiaalityöstä sekä palveluiden kehittämisestä vaativalla tehtäväkentällä. Keskuksessa on ammattitaitoinen ja hyvähenkinen työyhteisö, joka toimii matalalla kynnyksellä, joustavasti ja laadukkaasti. Tavoitteemme on jatkuvasti kehittää toimintojamme ja olisit tärkeä osa laatumme parantamista.

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Palkkaus on yhtenevä kuntasektorin maksamiin palkkoihin alueella ja on neuvoteltavissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikkelin vastaanottokeskuksen johtaja Otto Leppä, p. 040 861 3993, otto.leppa(at)vokki.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 19.12.2019. Liitä hakemukseesi CV. Haastattelut järjestetään mahdollisuuksien mukaan 2.–3.1.2020.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.