Työpaikat

Sosiaalisen hyvinvoinnin suunnittelija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Punaisen Ristin keskustoimistoon sosiaalisen hyvinvoinnin suunnittelijaa määräaikaiseen tehtävään 1.12.2019 asti.

Kiinnostaako sinua merkityksellinen työ innostuneessa tiimissä? Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä? Osaatko käyttää verkon mahdollisuuksia vapaaehtoisen auttamisen kehittämisessä? Jos vastaat kyllä, niin hae mukaan sosiaalisen hyvinvoinnin tiimiimme!

Sosiaalisen hyvinvoinnin suunnittelija kehittää toimintaa, jossa päätavoitteena on ehkäistä nuorten ja nuorten aikuisten yksinäisyyttä vapaaehtoisvoimin verkossa tapahtuvan ystävätoiminnan avulla. Käytännön työ tehdään yhdessä piirien työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Suunnittelijan työtehtäviin kuuluu muun muassa toiminnan mallintaminen, koulutussuunnittelu, uusien vapaaehtoisten kouluttaminen verkkoystävätoiminnan eri tehtäviin ja toiminnasta viestiminen. Suunnittelija seuraa taloutta, arvioi kehittämistyön etenemistä ja raportoi toiminnasta rahoittajalle (Aluehallintovirasto).

Onnistuakseen työssään suunnittelijalla tulee olla aiempaa kokemusta toimijoita osallistavasta järjestö- ja vapaaehtoistyön kehittämisestä. Tehtävässä on eduksi kokemus koulutussuunnittelusta ja kouluttamisesta sekä verkkonuoriso- tai verkkoauttamistyöstä. Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, organisointikykyä, sujuvia viestintä- ja tietoteknisiä taitoja, joustavuutta, kykyä toimia paineen alla ja erinomaisia sosiaalisia taitoja. Osaat suomea, ruotsia ja englantia.

Työhön kuuluu matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputöitä. Toimipiste sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä. Edellytämme hakijalta sitoutumista Punaisen Ristin periaatteisiin ja arvoihin.

Työ on määräaikainen perhevapaan sijaisuus. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja kestää 1.12.2019 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa terveyden ja hyvinvoinnin yksikön päällikkö Maria Viljanen sähköpostitse maria.viljanen(at)punainenristi.fi ja puhelimitse 020 701 2165 keskiviikkona 12.9. klo 16–17.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.9. mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Työpaikat

Adviser, Humanitarian Livelihoods
Projektikoordinaattori
Tarkastaja, Vietnamin vastuualue
Toiminnanjohtaja
Coordinateur(rice) du Logistique Pays
Raamattuopiston musiikinopettaja
Raamattuopiston opettaja
Project Coordinator, Humanitarian assistance
Tiedottaja
Assistant controller
Nuorten toiminnan asiantuntija
Yhteyspäällikkö
Kehitysyhteistyökoordinaattori
Two evaluators for Community Resilience Programme in Nepal
Viestintäpäällikkö
Digituottaja
Viestintä- ja markkinointijohtaja
Finance and Administrative Officer (national post)
Kehityspolitiikan erityisasiantuntija
Verkkoviestintäpäällikkö
Education Advisor
Viestintäjohtaja
YK:n vapaaehtoistehtäviä (UNV)
Police Reform Adviser P-4, Etiopia
Globaalikasvatuksen kouluttajia

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.