Sosiaaliohjaaja, Raahen vastaanottokeskus | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sosiaaliohjaaja, Raahen vastaanottokeskus

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Raahe

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Oulun piirin Raahen vastaanottokeskukseen sosiaaliohjaajaa
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Suomen Punaisen Ristin Oulun piiri tuottaa vastaanottopalveluita Maahanmuuttovirastolle

Työtehtävät

Sosiaaliohjaaja järjestää vastaanottokeskuksen asiakkaille vastaanottolain mukaiset sosiaalipalvelut. Työ sisältää asiakastyötä, palvelutarpeen arviointeja, vastaanottorahaprosessiin osallistumista, laajoja asiakokonaisuuksia usein osana moniammatillista tiimiä sekä yhteistyöverkoston kanssa toimimista ja yleistä asiakkaiden auttamista. Sosiaaliohjaaja toimii asiakaskunnan asiakastyön ytimessä. 

Työtehtävien sisältö on hyvin moninainen. Asiakkaamme tarvitsevat erilaisia palveluita ja sosiaaliohjaajana pääset toimimaan hyvin laajan tehtäväkentän kanssa. Yhteistyökumppaneina voivat olla muun muassa päivähoidon, koulun, terveydenhuollon ja sosiaalihuollon eri ammattilaiset. 

Tehtävä voidaan täyttää heti, kun sopiva henkilö löytyy. 

Odotamme sinulta

Edellytämme tehtävään sosiaalihuoltolain ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaista sosionomin (amk) pätevyyttä. Toivomme sinulta intoa tarttua oma-aloitteisesti työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja, aitoa ihmisistä välittämistä sekä alalla tarvittavaa resilienssiä. Kokemus maahanmuuttajatyöstä tai perhepalveluista luetaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.  

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme valitulle henkilölle joustavan työn, jonka sisältöön ja suorittamiseen pääsee itse vaikuttamaan. Työ sisältää näköalapaikan vastaanottokeskustyöhön sekä monikulttuuriseen toimintaympäristöön.  

Vastaanottojärjestelmässä työskenteleville tarjotaan huomattavan paljon koulutusta ja työssä on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti, olit sitten kokenut konkari tai juuri valmistunut. 

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Palkkaluokka G24.Tarjoamme työnohjausta sekä muuta tarvitsemaasi tukea. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun, työterveyshuollon palvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. 

Kiinnostuitko?

Hakemukset ja lisätietoja tehtävästä antaa Raahen vastaanottokeskuksen apulaisjohtaja Janne Salmivaara, p. 040 6521 004, s-posti: janne.salmivaara@redcross.fi. Lähetäthän hakemuksesi tämän sivun kautta mahdollisimman pian. Palkkaamme tehtävään työntekijän heti sopivan henkilön löytyessä. 

Valitun henkilön tulee esittää rikosrekisteriote. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002 rikostaustan selvittämislaki), tarkoituksena on suojella alaikäisten henkilökohtaista koskemattomuutta ja edistää heidän henkilökohtaista turvallisuuttaan.

Punainen Risti, Oulun piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.