Sosiaaliohjaaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sosiaaliohjaaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Tampere

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Hämeen piirin Tampereen yksityismajoitusyksikköön sosiaaliohjaajaa ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 3.4.2023–7.11.2023 tai heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpiste sijaitsee Tampereen Kaupissa.

Hämeen piirillä on vastaanottokeskuksia Pirkanmaalla sekä Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Hämeenkyrössä on lisäksi alaikäisten hybridiyksikkö. Vastaanottokeskukset vastaavat vastaanotto- ja käyttörahan, sosiaali- ja terveyspalveluiden ja muun neuvonnan tuottamisesta sekä alueellaan yksityismajoituksessa asuvien asiakkaiden palveluista. Tampereen alueella yksityismajoittujista vastaa SPR Tampereen yksityismajoitusyksikkö.

Työtehtävät

Olet osa Punaisen Ristin arvojen mukaista toimintaa, jossa mm. suunnittelet ja toteutat vastaanottolain mukaisia ohjaus- ja neuvontapalveluita tiimissäsi turvapaikanhakijoille ja tilapäistä suojelua saaville. Huolehdit asiakasohjauksessa asiakkaiden oikeuksien, velvollisuuksien sekä välttämättömien ohjauspalveluiden tiedottamisesta, toteutumisesta ja ohjaamisesta. Tuet ja ohjaat asiakasta tilapäisensuojelun ja turvapaikkaprosessin eri vaiheissa aina sen päättymiseen asti.

Toimit moniammatillisessa työryhmässä. Osallistut vastaanottotoiminnan ohjauspalveluiden yhteiseen suunnitteluun, toteutukseen ja koko keskuksen vastaanottopalveluiden kehittämiseen. Työ on tiimityötä ja onnistuaksesi työssäsi tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja.

Työ suoritetaan lähtökohtaisesti virka-aikaan, mutta ajoittaiset muutokset voivat olla ja mahdollisia ja työ voi sisältää ajoittaista matkustamista muihin toimipisteisiin.

Ensisijainen työpisteen osoite on Parantolankatu 5, 33500 Tampere.

Työpaikka on savuton.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta vastaanottotyöstä ja halua perehtyä vastaanottotyön monipuoliseen maailmaan
  • Sosiaalialan sosionomi AMK-tutkinto tai muu soveltuva tutkinto
  • Voimassa olevan rikosrekisteriotteen lasten kanssa työskentelemiseksi (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi
  • Ajokorttia (B)
  • Ea 1 tai 2

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Peruspalkkaus G-taulukon mukainen (G24C).

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisjohtaja Jasmine Mustonen (jasmine.mustonen@redcross.fi).

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 26.3.2023 klo 23:59 mennessä Talent Adore -järjestelmän kautta. Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Haastattelut järjestetään Tampereella, jonka ajankohdat ilmoitetaan haastatteluun kutsutuille henkilökohtaisesti.  

Haastattelun yhteydessä tarkastetaan tutkintotodistukset ja muut tarvittavat todistukset.

Punainen Risti, Hämeen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa