Sosiaalialan ohjaaja, Hämeenkyrön Hybridiyksikkö | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sosiaalialan ohjaaja, Hämeenkyrön Hybridiyksikkö

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Hämeenkyrö

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Hämeenkyrön Hybridiyksikköön sosiaalialan ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Hämeenkyrön Hybridiyksikkö on koti alaikäisille turvapaikanhakijoille ja oleskeluluvan saaneille nuorille sekä työpaikka sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Joukossamme kukkii huumorin lisäksi halu auttaa maailman tuulista Suomeen saapuneita lapsia ja nuoria. Etsimme haasteita pelkäämättömiä, hyvällä sydämellä varustettuja hyviä tyyppejä erinomaiseen työporukkaamme.  

Hämeenkyrön Hybridiyksikkö on 2017 perustettu yksin maahan tulleiden alaikäisten turvapaikanhakijoiden ja oleskeluluvan saaneiden nuorten perheryhmäkoti sekä tuetun asumisen ja jälkihuollon yksikkö. Hybridiyksikkö muodostettiin SPR Hämeen Piirin ylläpitämistä erillisistä alaikäisyksiköistä, jotka perustettiin Hämeenkyrön alueelle syyskuussa 2015. Toimintamme on ammattitaitoista ja vakiintunutta mutta kuitenkin jatkuvasti kehittyvää muuttuvien olosuhteiden edessä. 

Työtehtävät

Vastaamme nuorten yksilöllisestä hoito- ja kasvatustyöstä, turvapaikanhakuprosessin tukemisesta, opinto- ja työelämäpolkujen mahdollistamisesta sekä nuorten kehitysvaiheeseen kuuluvista peruspalveluista. Työotteemme on Suomen Punaisen Ristin arvojen mukaista yksilöllistä hoito- ja kasvatustyötä. Työtehtävät ovat nuorten hoidon ja kasvatuksen toteuttamista moniammatillisena tiimityönä ja laajaa verkostotyötä eri toimijoiden kanssa.  

Selkeän perustyön raamien sisällä pääset työyhteisössä hyödyntämään omaa erityisosaamistasi ja tekemään työtä persoonallisella otteella hyödyntäen esimerkiksi vapaa-ajan mielenkiinnon kohteitasi. Vastaanottotoiminnassa olet tärkeä osa Punaisen Ristin kansainvälistä avunketjua ja pääset tukemaan maailmalta vaikeista lähtökohdista turvaan saapuneita lapsia ja nuoria.  

Työ on kolmivuorotyötä. Toivoessasi on mahdollisuus myös osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka on savuton.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Odotamme sinulta

  • sosiaali- ja terveysalan ammatillista perustutkintoa (esim. lähihoitaja) tai jokin muu sosiaalihuollon tai terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö (esim. sosionomi tai sairaanhoitaja)
  • kokemusta lastensuojelu- tai vastaanottotyöstä  
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • hyvää suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi
  • ajokorttia (B) sekä
  • voimassa olevaa rikosrekisteriotetta lasten kanssa työskentelemiseksi (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002). 

Lisäksi arvostamme ammatillista lisä- ja täydennyskoulutus, hygieniapassia ja ensiapukoulutusta.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Hämeenkyrössä. 

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaaja Heidi Ojala, sähköpostitse heidi.a.ojala@redcross.fi tai puhelimitse 040 560 2410 tai johtaja Risto Piirainen, sähköpostitse risto.piirainen@redcross.fi tai puhelimitse 040 844 8749.

Lähetäthän hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 31.7.2022. Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Haastattelut järjestetään Hämeenkyrössä, mahdollisesti jo hakuprosessin aikana. Haastatteluun valituille ilmoitetaan haastatteluaika henkilökohtaisesti.  

Haastattelun yhteydessä tarkastetaan tutkintotodistukset ja muut tarvittavat todistukset. 
Haastatteluun valittujen henkilöiden ammattioikeutta koskevat tiedot varmistetaan Valviran ylläpitämästä JulkiTerhikki/JulkiSuosikki keskusrekisteristä. 

Punainen Risti, Hämeen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.