Työpaikat

Siviilikriisinhallintatehtäviä, UNITAMS

Viimeinen hakupäivä

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita uuteen United Nations Integrated Transition Assistance Mission in Sudan (UNITAMS) -operaatiossa avoinna oleviin tehtäviin:

Accountability-Investigation Adviser – vaativuusluokka 5a
Community Policing – SGBV Adviser – vaativuusluokka 5a

Tehtävien asemapaikkoja ei ole määritelty etukäteen. Operaation asiantuntijat eivät tule olemaan virkapukuisia ja ovat myöskin aseistamattomia.

Tehtäväkohtainen vaativuusluokka perustuu sisäasiainministeriön asetukseen (1388/2018). Tehtäväkohtaisen palkkaluokan lisäksi maksetaan kulloinkin voimassa olevaa tasokorotusta, joka on tällä hetkellä kyseisen Afrikassa toimivan YK-operaation osalta kaksi palkkaluokkaa. Enimmäispalvelusaika kyseisessä operaatiossa on kaksi vuotta.

Hakemuksen täyttämisessä pyydetään käyttämään erityistä huolellisuutta ja noudattamaan sihteeristön ohjeistusta, sillä sihteeristö jättää epäselvät, puutteelliset ja allekirjoittamattomat hakemukset käsittelemättä. Huolellisesti täytetyt ja allekirjoitetut hakemukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen hr@cmcfinland.fi ja lisäksi tulee täyttää hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 2.12.2020 klo 9.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät täältä.

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen YK:n sihteeristölle sekä UNITAMS -operaatiolle. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.