Työpaikat

Siviilikriisinhallintatehtäviä, OSCE Special Monitoring Mission to Ukraine

Viimeinen hakupäivä

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita OSCE SMMU -operaatiossa avoinna olevaan siviilikriisinhallintatehtävään:

Planning Officer – vaativuusluokka 5a

Tehtäväkohtainen vaativuusluokka perustuu sisäasiainministeriön asetukseen (36/2011). Tässä ilmoituksessa esitetty vaativuusluokka on alustava arvio. Vaativuusluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä on otettava vastaan.

Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen hr(at)cmcfinland.fi ja lisäksi tulee täyttää hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 8.11.2018 klo 9.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät täältä.

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen ETYJ:n sihteeristölle. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.