Työpaikat

Siviilikriisinhallintatehtäviä, European Union Rule of Law Mission in Kosovo

Viimeinen hakupäivä

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita EULEX Kosovo -operaatiossa avoinna oleviin siviilikriisinhallintatehtäviin:

Intelligence Analyst (EK 40053) – vaativuusluokka 5a
Operations Officer of the International Police Cooperation Unit (EK 40059) – vaativuusluokka 4
Senior Police Advisor North (EK 40060) – vaativuusluokka 5
Chief of Correctional Unit / Advisor to the Head of Kosovo Correctional Services (KCS, EK 40085) – vaativuusluokka 6
Member of the Human Rights Review Panel (EK 40170) – vaativuusluokka 6

Tehtäväkohtainen vaativuusluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (1388/2018). Tässä ilmoituksessa esitetty vaativuusluokka on alustava arvio, joka voi vielä muuttua tarkemmassa määrittelyssä. Vaativuusluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä on otettava vastaan.

Hakijoiden tulee täyttää hakemukset EU:n Goalkeeper -järjestelmässä (ohje) ja lisäksi täyttää hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 15.2.2019 klo 9.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät täältä.

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen EU:n ulkosuhdehallintoon. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.