Työpaikat

Siviilikriisinhallintatehtäviä, EUAM Ukraine

Viimeinen hakupäivä

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita EUAM Ukraine -operaatiossa avoinna oleviin siviilikriisinhallintatehtäviin:

Head of Rule of Law Component (UAO 71) – vaativuusluokka 7
Senior Adviser on Prosecution (LVO 10) – vaativuusluokka 6
Senior Adviser on Prosecution (MAO 03) – vaativuusluokka 6
Human Rights and Gender Adviser/Trainer (UAO 19) – vaativuusluokka 5a
Head of Field Office Kharkiv (KHO 01) – vaativuusluokka 6
Senior Adviser on Criminal Investigations (UAO 80) – vaativuusluokka 5a
Adviser/Trainer on Public Order (MAO 08) – vaativuusluokka 5a

Tehtäväkohtainen vaativuusluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (1388/2018). Tässä ilmoituksessa esitetty vaativuusluokka on alustava arvio, joka voi vielä muuttua tarkemmassa määrittelyssä. Vaativuusluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä on otettava vastaan.

Hakijoiden tulee täyttää hakemukset EU:n Goalkeeper -järjestelmässä (ohje) ja lisäksi täyttää hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 6.7.2020 klo 9.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät täältä.

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen EU:n ulkosuhdehallintoon ja operaatioon. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.