Työpaikat

Siviilikriisinhallintatehtäviä, EUAM Ukraine

Viimeinen hakupäivä

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita EUAM Ukraine -operaatiossa avoinna oleviin siviilikriisinhallintatehtäviin:

Head of Planning, Reporting and Evaluation (UAC 31) – VL7
Deputy Head of Operations (UAO 02) – VL7
Head of Border and Customs Unit (UAO 29) – VL6
Head of Field Office Mariupol (MAO 01) – VL6
Human Rights and Gender Adviser (UAO 33) – VL5a
Adviser/Trainer on Community Policing (MAO 05) – VL5a
Reporting Officer (UAC 22-24) – VL5a

Tehtäväkohtainen vaativuusluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (1388/2018). Tässä ilmoituksessa esitetty vaativuusluokka on alustava arvio, joka voi vielä muuttua tarkemmassa määrittelyssä. Vaativuusluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä on otettava vastaan.

Hakijoiden tulee täyttää hakemukset EU:n Goalkeeper -järjestelmässä (ohje) ja lisäksi täyttää hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 20.2.2020 klo 9.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät täältä.

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen EU:n ulkosuhdehallintoon ja operaatioon. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.