Siviilikriisinhallintatehtäviä, EU Mission in Armenia (EUMA) | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Siviilikriisinhallintatehtäviä, EU Mission in Armenia (EUMA)

Ilmoittaja

Kriisinhallintakeskus – CMC Finland

Paikkakunta

Työsuhdetyyppi

Viimeinen hakupäivä

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita EU Mission in Armenia (EUMA) -operaation avoinna oleviin siviilikriisinhallintatehtäviin:

Deputy Head of Mission (ARM 71) – palkkaluokka 8
Human Rights Adviser (ARM 76) – palkkaluokka 5a
Gender Adviser (ARM 77) – palkkaluokka 5a
Monitoring Team Leader (ARM 91) – palkkaluokka 5
Monitoring Deputy Team Leader (ARM 95) – palkkaluokka 5a

Tehtäväkohtainen palkkaluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (260/2023). Tässä ilmoituksessa esitetty palkkaluokka on alustava arvio, joka voi vielä muuttua tarkemmassa määrittelyssä. Palkkaluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä on otettava vastaan.

Hakijoiden tulee täyttää hakemukset EU:n Goalkeeper -järjestelmässä * ja lisäksi täyttää hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 20.3.2023 klo 9.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet verkkosivujemme hakumenettelyosiossa.

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen EU:n ulkosuhdehallintoon ja operaatioon sekä mahdollisen ehdokkaaksi asettamisen jälkeen nimensä ja hakemansa tehtävien tietojen antamiseen operaation suomalaisten yhteyshenkilölle.

Kriisinhallintakeskus voi pyytää lausuntoa valtion palvelussuhteessa olevista tai olleista ehdolle asettavista henkilöistä näiden nuhteettomuuden arvioimiseksi ja varmistuakseen, että tehtävään mahdollisesti nimitettävillä on edellytykset hoitaa tehtävää luotettavasti. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

* HUOM! Mikäli sinulla ei ole vielä luotuna omaa käyttäjätiliä Goalkeeperiin, ota yhteyttä Kriisinhallintakeskukseen hr@cmcfinland.fi mahdollisimman nopeasti. Tämä on edellytys hakeutumiselle ja tulee hoitaa virka-ajan puitteissa.

Linkki ilmoitukseen