Sisällöntuottaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sisällöntuottaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin varainhankintayksikköön sisällöntuottajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Punainen Risti kuuluu niin Suomessa kuin maailmalla tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin avustusjärjestöihin. Varainhankinnan yksikön keskeisenä tehtävänä on tuottaa kustannustehokkaasti varoja Punaisen Ristin toimintaan kotimaassa ja maailmalla. Uusasiakashankinta, lahjoittajille viestiminen sekä kampanjointi ovat olennainen osa kestävää toimintaa.

Työtehtävät

Sisällöntuottajana olet mukana monessa: pohdit kohderyhmiä ja kehität ja toteutat tehokasta varainhankinnallista viestintää eri kanaviin. Suunnittelet keinoja hankkia liidejä ja sitouttaa lahjoittajia lahjoittajapolun eri vaiheisssa.

Löytääksesi kiinnostavia sisältöjä ja uusia näkökulmia varainhankinnalliseen viestintään ja markkinointiin verkostoidut laajasti niin talon sisällä kuin eri yhteistyökumpaneiden kanssa.

Työsuhde alkaa 19.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Onnistuaksesi työssäsi kynän tulee pysyä hyvin kädessäsi. Sinulla tulee myös olla kokemusta markkinoinnista ja sinun tulee tuntea digitaalista toimintaympäristöä. Tekemistäsi ohjaa tuloshakuisuus.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä tuottaa tehokasta tekstiä sujuvasti, idearikkautta, oma-aloitteisuutta ja sopeutumista välillä hektiseenkin työympäristöön. Eri alustojen käyttökokemuksesta on paljon hyötyä arjen toimissa.

Työssäsi tarvitset lisäksi aitoa kiinnostusta koko järjestön toimintaa kohtaan ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä ja teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa. 

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Laurinsilta ti 9.8. klo 12–13 ja ma 15.8. klo 15–16,  p. 040 7411 030.
Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 21.08.2022.

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa