Työpaikat

Sisäinen tarkastaja

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen ev.lut. kirkon kansainvälinen toimija ja yksi suurimmista ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on työskennellyt jo yli 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisen maailman puolesta. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi

Haemme nyt sisäistä tarkastajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Sisäinen tarkastaja laatii hallitukselle yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa vuosittaisen tarkastussuunnitelman sekä laatii toimintavuoden päätyttyä hallitukselle vuosiraportin toiminnastaan. Hän vastaa tarkastustoimen käytännön koordinoinnista ja toteutuksesta, sekä ylläpitää rekisteriä kaikista tarkastustoiminnassa laadituista raporteista sekä niistä laadituista johdon vastineista. Sisäinen tarkastaja kehittää ja ylläpitää järjestön riskienhallintasuunnitelmaa, sekä vastaa whistleblower -asetuksen toteuttamisesta ja siinä määriteltyjen vastuiden ja prosessien käytännön kehittämisestä Lähetysseurassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa

  • Ymmärrystä sisäisen valvonnan metodologiasta ja toteuttamisesta

  • Vahvaa taloushallinnon osaamista ja kokemusta

  • Riskienhallinnan osaamista

  • Kokemusta toimintaprosessien kehittämisestä ja toteuttamisesta

  • Itsenäistä ja systemaattista työotetta

  • Suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa ja ruotsinkielisen tekstin ymmärtämistä. Muu kielitaito luetaan eduksi.

  • Hyviä verkostoitumistaitoja

Tehtävä sijoittuu toiminnanjohtajan toimistoon. Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Rolf Steffansson 29.4. klo 14–15 ja 10.5. klo 14–15, puh. 02 07127233.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 16.5.2021 osoitteessa: https://rekry.suomenlahetysseura.fi/MepRekry/Home/Index
 

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.