Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, Raahen vastaanottokeskus (kaksi paikkaa) | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, Raahen vastaanottokeskus (kaksi paikkaa)

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Raahe

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Raahen vastaanottokeskukseen kahta sairaanhoitajaa / terveydenhoitajaa
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Suomen Punaisen Ristin Oulun piiri tuottaa vastaanottopalveluita Maahanmuuttovirastolle. 

Työtehtävät

Tehtävässä toteutat turvapaikanhakijoiden ja tilapäistä suojelua saavien terveydenhuoltoa osana monialaista tiimiä.   

Vastaat hakijoiden terveystarkastuksista, maahantulokokeista, rokotusten järjestämisestä, hoidon tarpeen arviosta, akuuttivastaanotosta ja jatkohoidon järjestämisestä. Suunnittelet ja järjestät turvapaikanhakijoiden ja tilapäistä suojelua saavien ennaltaehkäisevät terveysinfot. Työhösi kuuluu sidosryhmäyhteistyö neuvolan, kouluterveydenhuollon ja yksityisten terveyspalveluiden tuottajien kanssa. 
 
Tehtävät voidaan täyttää heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.

Odotamme sinulta

Tehtävän hoitaminen edellyttää terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista pätevyyttä. 

Työssäsi tarvitset kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä erinomaisia organisointitaitoja. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. 

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme valitulle henkilölle joustavan työn, jonka sisältöön ja suorittamiseen pääsee itse vaikuttamaan. Työ sisältää näköalapaikan vastaanottokeskustyöhön sekä monikulttuuriseen toimintaympäristöön. 

Vastaanottojärjestelmässä työskenteleville tarjotaan huomattavan paljon koulutusta ja työssä on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti, olit sitten kokenut konkari tai juuri valmistunut. 

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Palkkaluokka G24. Tarjoamme työnohjausta sekä muuta tarvitsemaasi tukea. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun, työterveyshuollon palvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. 

Kiinnostuitko?

Hakemukset ja lisätietoja tehtävästä antaa Raahen vastaanottokeskuksen apulaisjohtaja Janne Salmivaara, p. 040 6521 004, s-posti: janne.salmivaara@redcross.fi. Lähetäthän hakemuksesi tämän sivun kautta mahdollisimman pian. Palkkaamme tehtävään työntekijän heti sopivan henkilön löytyessä. 

Valitun henkilön tulee esittää rikosrekisteriote. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002 rikostaustan selvittämislaki), tarkoituksena on suojella alaikäisten henkilökohtaista koskemattomuutta ja edistää heidän henkilökohtaista turvallisuuttaan.

Punainen Risti, Raahen vastaanottokeskus

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.