Sairaanhoitaja, SPR Tampereen yksityismajoitusyksikkö | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sairaanhoitaja, SPR Tampereen yksityismajoitusyksikkö

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Tampere

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Hämeen piirin vastaanottokeskustoimintaan sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2022-31.05.2023 Tampereen yksityismajoitusyksikköön.

SPR Tampereen yksityismajoitusyksikkö on SPR Hämeen piirin vastaanottotoiminnan alaisuudessa toimiva yksikkö, joka tuottaa yksityismajoituksessa asuville turvapaikanhakijoille ja tilapäistä suojelua nauttiville henkilöille sosiaali- ja terveyspalveluita ja neuvontaa Tampereen keskustassa. Hämeen piirillä on vastaanottokeskuksia Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla sekä Hämeenkyrössä on alaikäisten hybridiyksikkö ja Lahdessa toimii tehostetun tuen asumisyksikkö.

Työtehtävät

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden akuutti sairaanhoito, perusterveydenhuollon tehtävät ja verkostoyhteistyö. Sairaanhoitaja edistää osaltaan turvapaikanhakijoiden terveyttä, neuvoo terveysasioissa ja heille tarkoitettujen palveluiden saannissa. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi. 

Työ on itsenäistä ja sen menestykselliseen hoitamiseen tarvitset itsenäisen työotteen ja hyvät ihmissuhdetaidot.

Osallistut osaltasi vastaanottotoiminnan terveydenhuollon yhteiseen suunnitteluun ja toiminnan kehittämiseen. Tarvittaessa tehtäväkuvaasi voi liittyä myös muita monipuolisia työtehtäviä yksityismajoittujien parissa.

Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee Tampereen keskustassa, jossa tulet osaksi pitkään yhdessä toiminutta ja osaavaa työryhmää. Työ saattaa sisältää matkustamista toimipisteidemme alueella, joten ajokortti katsotaan eduksi tehtävää hoidettaessa.  

Sijaistat tarvittaessa yksityismajoituksen kollegoita ja olet osana muuta vastaanottotoiminnan terveydenhuollon työryhmää.

Työ suoritetaan lähtökohtaisesti virka-aikaan, myös osa-aikaisesta työajasta voidaan keskustella. 

Työpaikka on savuton.

Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Odotamme sinulta

  • Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa (AMK/YAMK) tai vanhamuotoista sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tutkintoa
  • Voimassa olevan rikosrekisteriotteen lasten kanssa työskentelemiseksi (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)
  • Voimassa oleva LOP ja rokotuslupa
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • EA1 tai 2
  • Ajokortti on eduksi
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Reipasta asennetta ja kykyä muuntautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Työyhteisömme on sekoitus pitkään yhdessä toiminutta tiimiä ja keväällä 2022 nopeasti kasvanutta uutta yhteisöä. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Yksikkömme on hyvä näköalapaikka monikulttuurisen yhteiskunnan ensivaiheen kotouttavaan toimintaan ja maahanmuuttotyön alkuvaiheen toimintaan.

Osoite: Rongankatu 11 c 82, 33100 Tampere

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Peruspalkka: G24. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa va. vastaanottotoiminnan johtaja Tatu Jeskanen sähköpostitse tatu.jeskanen@redcross.fi.

Hae paikkaa Talent Adore -järjestelmän kautta. Hakuaika päättyy 9.8.2022 klo 23:59.

Haastatteluja voidaan käydä jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Haastattelun yhteydessä tarkastetaan tutkintotodistukset ja muut tarvittavat todistukset. 

Haastatteluun valittujen henkilöiden ammattioikeutta koskevat tiedot varmistetaan Valviran ylläpitämästä JulkiTerhikki/JulkiSuosikki keskusrekisteristä.  

Tietosuojaseloste työnhakijoiden henkilötietojen käsittelystä: https://rednet.punainenristi.fi/node/53036 

Punainen Risti, Hämeen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.