Sairaanhoitaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sairaanhoitaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Kokkola

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme sairaanhoitajaa Kokkolan vastaanottokeskukseen. Työsuhde on määräaikainen 1.4.2023–1.3.2024 ja kokoaikainen.

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri tuottaa vastaanottopalveluita Maahanmuuttovirastolle.

Työtehtävät

Tehtävässä toteutat turvapaikanhakijoiden ja tilapäistä suojelua saavien terveydenhuoltoa osana monialaista tiimiä.   

Vastaat hakijoiden terveystarkastuksista, maahantulokokeista, rokotusten järjestämisestä, hoidon tarpeen arviosta, akuuttivastaanotosta ja jatkohoidon järjestämisestä. Suunnittelet ja järjestät turvapaikanhakijoiden ja tilapäistä suojelua saavien ennaltaehkäisevät terveysinfot. Työhösi kuuluu sidosryhmäyhteistyö neuvolan, kouluterveydenhuollon ja yksityisten terveyspalveluiden tuottajien kanssa. Työ suoritetaan pääosin virka-aikaan.
 
Tehtävä voidaan täyttää heti, kun sopiva henkilö löytyy.

   Odotamme sinulta

   Tehtävän hoitaminen edellyttää terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista pätevyyttä. 

   Työssäsi tarvitset kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksen tekoon sekä erinomaisia organisointitaitoja. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. 

   Työkieli on suomenkieli, mutta muu kielitaito katsotaan eduksi. Ajokortti (B) on välttämätön.

   Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. 

   Tarjoamme sinulle

   Tarjoamme valitulle henkilölle joustavan työn, jonka sisältöön ja suorittamiseen pääsee itse vaikuttamaan. Työ sisältää näköalapaikan vastaanottokeskustyöhön sekä monikulttuuriseen toimintaympäristöön. 

   Vastaanottojärjestelmässä työskenteleville tarjotaan huomattavan paljon koulutusta ja työssä on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti, olit sitten kokenut konkari tai juuri valmistunut. 

   Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme työnohjausta sekä muuta tarvitsemaasi tukea. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, työterveyshuollon palvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. 

   Toimipaikka sijaitsee Kokkolassa ja meillä on käytössä joustava hybridityömalli. 

   Kiinnostuitko?

   Lisätietoja tehtävästä antaa vastaanottokeskuksen johtaja Satu Palohuhta p.040 5705 652, satu.palohuhta@redcross.fi 

   Kaikki hakemukset tulee lähettää sähköisesti järjestelmän kautta. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 28.3.2023 mennessä. Palkkaamme tehtävään työntekijän heti sopivan henkilön löytyessä. 

   Valitun henkilön tulee esittää rikosrekisteriote. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002), rikostaustan selvittämislaki, tarkoituksena on suojella alaikäisten henkilökohtaista koskemattomuutta ja edistää heidän henkilökohtaista turvallisuuttaan. 

   Punainen Risti, Länsi-Suomen piiri

   Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

   Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

   Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

   Hae paikkaa