Sairaanhoitaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sairaanhoitaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Hämeenlinna

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Hämeen piirin vastaanottokeskustoimintaan sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2023 saakka. Työsuhde voi alkaa heti työsopimuksen solmimisen jälkeen tai sopimuksen mukaan.

SPR Hämeen piiri laajentaa Maahanmuuttoviraston toimeksiantona Hämeenlinnan vastaanottokeskustoimintaansa. SPR Hämeenlinnan vastaanottokeskus on vuonna 2009 perustettu 400-paikkainen aikuisten ja perheiden hajasijoitettu keskus, jossa on Hämeenlinnan kantakaupungin lisäksi sivutoimipisteet Forssassa ja Lammilla. SPR Hämeen piirillä on vastaanottokeskuksia Hämeenlinnan lisäksi Lahdessa ja Mänttä-Vilppulassa, Hämeenkyrössä on alaikäisten hybridiyksikkö ja Tampereella toimii yksityismajoitusyksikkö. Vastaanottokeskukset vastaavat majoituspalveluista, vastaanotto- ja käyttörahan, sosiaali- ja terveyspalveluiden ja muun neuvonnan tuottamisesta sekä alueellaan yksityis- ja kuntamajoituksessa asuvien asiakkaiden palveluista.

Työtehtävät

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu turvapaikanhakijoiden ja tilapäistä suojelua saavien akuutti sairaanhoito vastaanottokeskuksessa. Sairaanhoitaja edistää osaltaan asiakkaiden terveyttä, neuvoo terveysasioissa ja heille tarkoitettujen palveluiden saannissa. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi. 

Työ on itsenäistä ja sen menestykselliseen hoitamiseen tarvitset itsenäisen työotteen ja hyvät vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot. Itsenäisen työn lisäksi toimitaan parityöskentelynä ja erilaisissa tiimeissä työtehtävien mukaisesti.

Osallistut osaltasi vastaanottotoiminnan terveydenhuollon yhteiseen suunnitteluun ja koko keskuksen toiminnan kehittämiseen. Tarvittaessa tehtäväkuvaasi voi liittyä myös muita monipuolisia työtehtäviä vastaanottokeskuksessa. 

Työ suoritetaan lähtökohtaisesti virka-aikaan. 

Työpaikka on savuton.

Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Odotamme sinulta

  • Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa (AMK) tai vanhamuotoista sairaanhoitajan tutkintoa
  • Voimassa olevaa oikeutta toimia laillistettuna terveydenhuollon ammattihenkilönä (sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja)
  • Voimassa olevan rikosrekisteriotteen lasten kanssa työskentelemiseksi (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)
  • Voimassa oleva LOP ja rokotuslupa
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • EA1
  • Ajokortti (B) vaaditaan (osittain liikkuva työ)

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Hämeenlinnassa, osoitteessa Keilakatu 1.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa 15.–24.3.2023 vastaanottokeskuksen apulaisjohtaja Katriina Tähkänen sähköpostitse katriina.tahkanen@redcross.fi.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.3.2023. Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Haastattelun yhteydessä tarkastetaan tutkintotodistukset ja muut tarvittavat todistukset. 

Punainen Risti, Hämeen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa