Sairaanhoitaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Sairaanhoitaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Lahti

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Hämeen piirin Lahden vastaanottokeskustoimintaan sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen syyskuussa 2023 tai sopimuksen mukaan.

Vastaanottokeskukset vastaavat vastaanotto- ja käyttörahan, sosiaali- ja terveyspalveluiden ja muun neuvonnan tuottamisesta sekä alueellaan yksityismajoituksessa asuvien asiakkaiden palveluista.

Hämeen piirillä on vastaanottokeskuksia myös Mänttä-Vilppulassa ja Hämeenlinnassa. Hämeenkyrössä on alaikäisten hybridiyksikkö ja Tampereella toimiva yksityismajoitusyksikkö.

Työtehtävät

Olet osa Punaisen Ristin arvojen mukaista toimintaa, jossa mm. suunnittelet ja toteutat vastaanottolain mukaisia terveydenhuollon palveluita turvapaikanhakijoille ja tilapäistä suojelua saaville. Huolehdit asiakkaiden oikeuksien, velvollisuuksien sekä välttämättömien terveyspalveluiden tiedottamisesta, toteutumisesta ja ohjaamisesta. Tuet ja ohjaat asiakasta prosessin kaikissa vaiheissa aina sen päättymiseen asti.

Toimit sairaanhoidon työryhmässä. Työ on tiimityötä, mutta myös itsenäistä ja onnistuaksesi työssäsi tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja.

Työ suoritetaan lähtökohtaisesti virka-aikaan, myös osa-aikaisesta työajasta voidaan keskustella. 

Työpaikka on savuton.

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Odotamme sinulta

  • Kokemusta vastaanottotyöstä ja/tai halua perehtyä vastaanottotyön monipuoliseen maailmaan
  • Sairaanhoitajan pätevyyttä, Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä ja asetus terveydenhuollon ammattihenkilöistä.
  • Voimassa olevan rikosrekisteriotteen lasten kanssa työskentelemiseksi, Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi
  • Ajokortti, B
  • Ea 1 tai 2

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Lahdessa, Harjukatu 28.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Peruspalkka on G-palkkataulukon mukainen G24. Palkkaan on mahdollista sopia osaamiseen perustuvia henkilökohtaisia lisiä tai perustyötä vaativamman työn lisiä.

Voit liittää hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Anne Jaakkola (anne.jaakkola@redcross.fi). 

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 21.9.2023 klo 15.00 mennessä. Haastatteluja järjestetään Lahdessa jo hakuprosessin aikana. Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Haastattelun yhteydessä tarkastetaan tutkintotodistukset ja muut tarvittavat todistukset. Haastatteluun valittujen henkilöiden ammattioikeutta koskevat tiedot varmistetaan Valviran ylläpitämästä JulkiTerhikki/JulkiSuosikki keskusrekisteristä.

Punainen Risti, Hämeen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa