Työpaikat

Psykososiaalisen tuen suunnittelija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme keskustoimiston valmiuden yksikköön psykososiaalisen tuen suunnittelijaa määräaikaisen työsuhteeseen 1.3.–31.5.2020.

Tehtävänäsi on osana Punaisen Ristin koulutusjärjestelmän uudistamista suunnitella henkisen tuen koulutussisältöjä ja päivittää Punaisen Ristin vapaaehtoisten extranettiä henkisen tuen osalta.

Valtakunnallisesti merkittävän suuronnettomuuden sattuessa olet tarvittaessa mukana koordinoimassa järjestön apua psykososiaalisen tuen osalta. Tehtävään kuuluu lisäksi Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastosta annetun kotimaan avun seuranta ja tuki piireille sekä vapaaehtoisille. Olet mukana myös kansainvälisessä yhteistyöprojektissa psykososiaalisen tuen valmiuden kehittämiseksi.

Onnistut tehtävässä, kun tunnet vapaaehtoistoimintaa ja tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa ja osaat solmia kumppanuussuhteita.

Edellytämme valitulta

  • soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta ja hyvää tuntemusta psykososiaalisesta tuesta sekä valmiudesta ja varautumisesta
  • järjestö ja vapaaehtoistoiminnan tuntemusta
  • koordinaatio- ja yhteistyötaitoja
  • hyviä, käytännössä osoitettuja verkostotyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • kehittävää työotetta
  • kokemusta hanketyöstä ja sen hallinnoinnista

Työhön sisältyy matkustamista ja silloin tällöin ilta- ja viikonlopputyötä. Lisäksi työhön voi kuulua mahdollisesti operatiivisia tehtäviä vapaalta hälytettynä. Määräaikainen tehtävä alkaa 1.3.2020, mutta aloituspäivästä on mahdollisuus neuvotella. Toimipiste sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä. Edellytämme valitulta sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin.

Lisätietoja antaa torstaina 23.1. klo 14–15 psykososiaalisen tuen suunnittelija Tuula Luoma puhelimitse 0400 458 369.

Täytä sähköinen hakemuslomake palkkatoiveineen 28.1.2020 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.