Työpaikat

Projektityöntekijä

Ilmoittaja
Viimeinen hakupäivä

Punaisen Ristin Helsingin ja Uudenmaan piiri hakee nuorten kohtaamiskahvilatoiminnan käynnistämiseen, kehittämiseen ja laajentamiseen projektityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 9.3.–31.12.2020.

Työskentelet puolet työajasta Helsingin ja Uudenmaan piirin piiritoimistossa STEA-rahoitteisessa Kaveritaitoja-hankkeessa ja puolet työajasta kehität nuorten aikuisten osallistavaa kohtaamiskahvilaa sekä nuorten aikuisten osallisuutta Vantaan Havukoskelle, osana Punaisen Ristin Vantaan Nuorten turvatalon toimintaa.

Sinulla on kokemusta vapaaehtoistyöstä, omaat hyvät koordinaatiotaidot ja innostut uusista asioista. Osaat työskennellä niin itsenäisesti kuin ryhmässä. Olet sosiaalinen kanssakulkija, joka puhuu sujuvaa englantia ja mielellään myös muita kieliä. Nautit työn itsenäisestä suunnittelusta, toteutuksesta ja osaat vielä raportoidakin työsi tuloksista.

Olet valmis liikkuvaan ja osittain iltapainotteiseen työhön. Kokemus Punaisen Ristin toiminnasta katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn nuorten parissa ja aitiopaikan Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminnan kehittämisen äärellä.

Palkka määräytyy Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 4.

Haastattelut järjestetään 27.2. ja 3.3. ja niihin kutsutaan erikseen. Hakemukset ja CV 25.2.2020 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja Kaveritaitoja-hankkeen osuudesta: ohjelmapäällikkö Heidi Juslin-Sandin 0400 599 047
Lisätietoja Vantaan työosuudesta: Nuorten turvatalon johtaja Pekka Väänänen 040 548 2750

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö ja osa kansainvälistä Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun liikettä. Helsingin ja Uudenmaan piiri koordinoi Punaisen Ristin toimintaa alueellaan. Piirillä on 52 paikallisosastoa, joissa on yli 21 000 jäsentä.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.