Työpaikat

Projektisuunnittelija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Unelmista totta -hankkeen tavoitteena on ehkäistä lasten ja nuorten vapaa-ajan eriarvoistumista ja syrjäytymistä mahdollistamalla taloudellisesti haastavassa elämäntilanteessa olevien perheiden lapsille yksi mieluinen harrastus. Hanketta toteutetaan STM:n myöntämällä STEA-rahoituksella. Hanke on määräaikainen, mutta sen avulla toiminnasta pyritään rakentamaan osa SOS-Lapsikylän toimintaa tulevaisuudessakin.

Mitä haemme?

SOS-Lapsikylä ry hakee keskustoimistolle Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen projektisuunnittelijaa, jolla on motivaatiota, intoa ja kykyä vastata SOS-Lapsikylässä syksyllä 2019 kokeiluvaiheeseen siirtyneestä uudesta toimintamallista ja sen kehityksestä. Haemme tehtävään innostunutta ja toimeliasta lapsiperheiden auttamiseen paloa tuntevaa aikaansaajaa. 

Olennainen osa hankkeessa kehitettävää toimintamallia on uusi digitaalinen alusta (www.unelmista.fi), jonka avulla saatetaan yhteen taloudellista tukea tarvitsevat perheet, harrastuksen mahdollistamisesta kiinnostuneet lahjoittajat sekä harrastustoimintaa järjestävät toimijat. Alustan ensimmäistä versiota kokeillaan nyt yhteistyössä Espoon, Helsingin ja Varkauden kuntien kanssa.

Projektisuunnittelijana vastaat hankkeen läpiviennistä suunnittelusta raportointiin, yhteistyöverkostojen ylläpitämisestä ja rakentamisesta, kuntakumppanien rekrytoimisesta sekä sähköisen alustan ylläpidosta (ei tekninen) ja mahdollisesta jatkokehittämisestä. Vastuullasi on myös yhteistyö ohjelmistoasiantuntijan kanssa.

Mitä odotamme?

Olet uuden palvelun kehittämisestä innostunut, avoin ja luotettava, etkä vierasta monenlaisten ihmisten kanssa työskentelyä. Olet itseohjautuva ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot. Osaat ajatella isosti ja olet valmis kokeilemaan kunnianhimoisiakin ideoita. Tehtävään edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Työ sisältää matkustamista.

Eduksi katsotaan kokemus varainhankinnasta, verkostotyöstä, digitaalisten sovellusten kehittämisestä tai tuntemus lapsiperheiden harrastustoiminnasta. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kehittyvälle lastensuojelukentälle lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiosta. Työsi tukena toimii SOS-Lapsikylän laaja asiantuntijajoukko lapsiperheiden auttamistyön ammattilaisista viestintä- ja markkinointiasiantuntijoihin. Hankkeella on oma ohjausryhmä. Ota haaste vastaan ja tule jatkamaan ja kehittämään innovatiivista hanketta lasten eriarvoistumisen ja syrjäytymisen ehkäisemiseksi!

Lisätiedot:

Tehtävä alkaa joulukuussa ja on määräaikainen STEA-hankerahoituksen loppuun saakka, arviolta 06/2021 saakka. Lisätietoja tehvävästä antaa sidosryhmäjohtaja Tuomo Valve, p. 0400 698 039, tai tuomo.valve@sos-lapsikyla.fi.

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Työpaikat

Oppimisen asiantuntija
B2B-myyjä
Viestijä ja markkinoija
Alueellinen kehitysyhteistyökoordinaattori
Varainhankinnan koordinaattori
Johdon assistentti, ulkoministerin kabinetti
Psykososiaalisen tuen suunnittelija
Aluepäällikkö
Taloushallinnon assistentti
Regional Finance and Administration Delegate (RFAD)
Toiminnanjohtaja (Varsinais-Suomen piiri)
Project Assistant
Project Coordinator
Koulu- ja oppilaitosyhteistyön koordinaattori
Finance and Events Officer
Digitaalinen varainhankkija
Country Director
JPO-tehtäviä YK-järjestöissä
Programme analyst (JPO)
Associate Professional Officer (JPO)
Varainhankinnan tiimikoordinaattori
Junior Professional Officer for the Safety + Health for All Flagship Programme (JPO)
International Trade Center Junior Professional Officer (JPO)
Ilmastoasiantuntija
Operations and Program Manager
Kampanja- ja viestintäkoordinaattori
Projektityöntekijä (opettaja/opettajaksi opiskeleva)
Humanitarian Child Protection Officer (JPO)
Talousjohtaja

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.