Projektisuunnittelija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Projektisuunnittelija

Ilmoittaja

SOS-Lapsikylä

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Me SOS-Lapsikylässä puolustamme rohkeasti lapsen oikeuksia. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Tule tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!  

Haemme SOS-Lapsikylään projektisuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. 

Tietoa tehtävästä

Haemme SOS-Lapsikylän Espoo-Vantaan toiminta-alueelle organisointikykyistä, itseohjautuvaa ja osaavaa projektisuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Projektisuunnittelija toteuttaa SOS-Lapsikylän yleishyödyllisen lasten suojelutyön toimintaa omalla toiminta-alueellaan. Suunnittelijan keskeisimpinä tehtävinä on toteuttaa ja kehittää ehkäisevää, lasten- ja nuorten koulunkäyntiä ja työelämätaitoja vahvistavaa uutta toimintaa sekä edistää SOS-Lapsikylän lasten- ja nuorten koulunkäynnin tuen ja työelämätaitojen vahvistavaa kokonaisuutta yhdessä muiden kehittämissuunnittelijoiden kanssa.  Hänen tehtävänsä on myös luoda Espoon alueella ymmärrys siitä, millaista ehkäisevää työtä heikoimmassa asemassa olevat lapset, nuorten ja perheet tarvitsevat koulunkäynnin ja työelämätaitojen osalta ja saada hanke käyntiin. Suunnittelija osallistuu itsekin toimintojen toteuttamiseen ja lasten ohjaamistyöhön alueellaan.  

Käytännössä tehtävään sisältyy työsuhteen alussa seuraavat osa-alueet: 

  • Pääkaupunkiseudun (pääosin Espoon) alueella toteutettavan lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja työelämätaitoja vahvistavan hankkeen suunnittelu-, toteutus- ja arviointitehtävät.
  • Nuorten työelämätaitoja vahvistavan H´uraa-toiminnan suunnittelu- ja toteutustehtävät.
  • SOS-Lapsikylän opiskelutukitoiminnan kehittäminen.
  • Verkostotyö
  • Lasten ja nuorten ohjaaminen ja tukeminen

Mitä odotamme sinulta?  

Jos olet sydämeltäsi lapsen oikeuksien puolustaja, tunnet lasten ja nuorten hyvinvointiin vaikuttavat trendit, olet kiinnostunut heikoimmassa asemassa olevien lasten ja nuorten koulutukseen ja työelämään tukemisesta ja olet aikaansaava kehittäjä- ja toteuttajaluonne, olet todennäköisesti etsimämme henkilö. 

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan AMK-tasoista koulutusta, kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä kokemusta nuorten työelämätaitojen edistämistyöstä ja nuorten työllistämispalveluista. Odotamme sinulta kiinnostusta tehdä hyvin käytännönläheistä, lasten ja nuorten tukemistyötä arjessa. Luemme eduksesi kokemuksen projektien vetämisestä ja lastensuojelu- ja/tai nuorisotyöstä, nuorten työllistymispalveluiden tuntemuksen ja osallisuusmenetelmien hallinnan sekä osallisuustoiminnan kokemuksen. 

Hakemamme henkilö on ennakkoluuloton, itseohjautuva, hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot ja hän osaa toimia monikulttuurisessa toimintaympäristössä sekä kykenee työskentelemään vauhdikkaissa tilanteissa joustavasti ja ammatillisesti. Hän uskoo hyvään suunnitteluun, mutta osaa myös laittaa ripeästi suunnitelmat käytäntöön. 

Tehtävä sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä edellyttää jonkin verran matkustamista. 

Mitä tarjoamme? 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osaksi yli 250 työntekijän uudistushaluista SOS-lapsikyläyhteisöä. Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä on käytössä joustava hybridityön malli ja sinulla on mahdollisuus tehdä töitä itseohjautuvasti ja itsenäisesti työyhteisön tuella. Perehtymisesi tukena on SOS-Lapsikylän sähköinen oppimisympäristö Kyläkoulu. 

SOS-Lapsikylä tukee henkilöstön jaksamista mm. mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon sekä liikunta- ja hyvinvointiedulla. Lisäksi tuemme lounasruokailua ja tarjoamme henkilöstöllemme vapaa-ajan vakuutuksen. 

Lisätietoja: 

Lisätietoja tehtävästä antaa ehkäisevän työn päällikkö Jonna Laitinen (26.5. klo 11–13 ja 30.5. klo 12–13 ), p. 044 765 0006, tai jonna.laitinen@sos-lapsikyla.fi. Hae tehtävää palkkatoiveen kera 2.6.2023 mennessä verkkosivujemme sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=435.  

Toivomme kuulevamme sinusta pian! Tehtävä alkaa 15.6.2023 tai sopimuksen mukaan. 

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.  

Hae paikkaa