Työpaikat

Projektipäällikkö/varainhankintapäällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

WWF (Maailman luonnonsäätiö) on vuonna 1961 perustettu maailman vaikuttavin ympäristö- ja luonnonsuojelujärjestö, joka tekee asiantuntevaa ja tuloksellista työtä luonnon ja ihmisten hyväksi yli 100 maassa. Toimimme ihmisten ekologisen jalanjäljen pienentämiseksi ja luonnon monimuotoisuuden suojelemiseksi. WWF Suomi toimii kotimaassa ja kansainvälisissä kehitysyhteistyöhankkeissaan sekä kansainvälisen WWF-verkoston aktiivisena jäsenenä.

WWF Suomi etsii joukkoihinsa Helsinkiin projektipäällikköä/varainhankintapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat WWF Suomen yksityisvarainhankinnan tiimissä yhteistyöprojekteista feissaus- ja telemarkkinointikumppaniemme kanssa sekä yhdessä sovituista kampanjoista (mm. WWF:n Norppa-arpajaiset). Osallistut myös asiakas-/tukijapalvelun toimintaan.

Olet innostava varainhankinnan/markkinoinnin ammattilainen sekä tehokas johtamaan projekteja. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, pitämään projektit aikataulussa ja kaikki langat käsissäsi. Osaat tehdä myös yhteistyötä erilaisten kumppaniemme kanssa vastaten feissauksen ja telemarkkinoinnin kehittämisestä ja koordinoinnista yhdessä niihin erikoistuneiden kumppaniemme kanssa.

Edellytämme hakijalta

  • suunnitelmallista, itsenäistä ja innostunutta työskentelyotetta sekä vahvaa projektijohtamisen osaamista
  • ensisijaisesti erinomaista varainhankinnan kokemusta (erityisesti feissaus ja telemarkkinointi), lisäksi arvostamme markkinoinnin osaamista sekä ymmärrystä eri markkinointikanavista ja medioista
  • CRM-osaamista ja valmiutta käyttää tukijarekisteriä
  • erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi
  • oma-aloitteisuutta, vastuunottoa, tarkkuutta sekä tehokasta työskentelyotetta
  • ulospäin suuntautunutta luonnetta, yhteistyöhalua ja -kykyä toimia osana tiimiä ja koko organisaatiota sekä kumppaneidemme kanssa

Tarjoamme sinulle

  • monipuolisen ja merkityksellisen työn yhdessä Suomen parhaista työpaikoista. WWF Suomi on toistuvasti ollut yksi Suomen parhaista työpaikoista (lähde: Great Place to Work -tutkimukset). WWF ja Panda-brändi on tunnettu ja arvostettu.
  • paikan monipuolisessa, osaavassa, hauskassa ja jatkuvasti toimintaansa kehittävässä yksityisvarainhankinnan tiimissä, joka hankkii WWF Suomen toiminnan rahoituksesta yli puolet. Tämä yksityisiltä ihmisiltä tuleva tuki on ensiarvoisen tärkeää, jotta monipuolinen ympäristönsuojelu on mahdollista.
  • mahtavan yhteisen tekemisen meiningin kasvavassa ja aikaansaavassa organisaatiossamme
  • tehtävän vaatimustason mukaisen palkan, joustavat työajat, viikoittaisen etätyöpäivän sekä laajan työterveyshuollon

Paikka pyritään täyttämään heti kesän jälkeen, aloituspäivä sopimuksen mukaan.
Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen sähköpostilla viimeistään 31.7.2019 klo 16.00 mennessä osoitteella rekrytointi@wwf.fi. Viestin otsikkokenttään merkintä ”hakemus/projektipäällikkö/yksityisvarainhankinta”. Lisätietoja tehtävästä antaa yksityisvarainhankinnan johtaja Tarja Hakala, 27.6. klo 13–16 ja 28.6. klo 9­­–12, puh. 0500 419 679

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.