Työpaikat

Projektikoordinaattori

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti hakee keskustoimistoon kansainvälisen avustustoiminnan linjan katastrofiavun yksikköön projektikoordinaattoria määräaikaiseen tehtävään 1.1.2019–31.12.2020.

Määräaikainen projektikoordinaattori vastaa Euroopan Unionin rahoittaman Itämeren alueen valmiuden kehittämiseen tähtäävän Baltprep (Enhancing Regional preparedness and response capacity for major accidents in the Baltic Sea Region) -hankkeen toteuttamisesta, raportoinnista ja hallinnosta yhteistyössä hankkeeseen osallistuvien seitsemän kansallisen Punaisen Ristin yhdistyksen kanssa.

Hankkeen rahoittaa Euroopan Komission pelastuspalvelumekanismi. Suomen Punainen Risti vastaa eri työpaketeista koostuvan hankekokonaisuuden hallinnasta sekä kahden teknisen työpaketin (rajat ylittävän yhteistyön kehittäminen ja viestintä) toteuttamisesta.

Baltprep-hankkeen projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu:

  • Hankkeen koordinaatio-, ohjaus- ja sisäisen viestinnän mekanismien käynnistäminen ja vetovastuu kumppaniyhdistysten kanssa
  • Hankkeen laadullinen ja taloudellinen seuranta ja raportointi rahoittajalle
  • SPR:n vastuulla olevien alueellisten valmiuskoulutusten (Regional Disaster Response Team, RDRT) valmistelu ja järjestäminen
  • Alueellisen valmiustyöryhmän (Disaster Management Technical Working Group, TM-TWG) valmistelu, koolle kutsuminen ja raportointi
  • SPR:n osallistumisen koordinointi hankkeen muihin työpaketteihin
  • Hankkeen tuloksiin liittyvän ulkoisen viestinnän ja vaikuttamistyön koordinointi
  • Hankekonsortion edustaminen sekä hankkeen tavoitteisiin liittyvä sidosryhmätyö ja esittely erilaisilla foorumeilla

Projektikoordinaattori vastaa tarvittaessa myös laajemmin SPR:n Itämeren kumppanuusyhteistyön koordinoinnista Punaisen Ristin liikkeen sisällä ja sidosryhmäverkoston osalta.

Projektisuunnittelijalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme kokemusta kansainvälisestä projektinhallinnasta ja koordinaatiotehtävistä. Työssä tarvitaan vahvoja tiimityötaitoja sekä kykyä työskennellä erilaisten sidosryhmien sekä verkostojen kanssa eri maissa. Kyky hallita isojakin kokonaisuuksia sekä innostaa eri sidosryhmiä osallistumaan projektin tavoitteiden edistämiseen on hankkeessa merkittävässä roolissa. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa kirjallista ja suullista englanninkielen taitoa. Edellytämme hakijalta sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin.

Luemme eduksi ymmärrystä/kokemusta Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun liikkeestä, varautumis- ja valmiustyöstä viranomaisten/kolmannen sektorin palveluksessa ja kokemusta EU-projektien hallinnasta. Itämeren alueen toimintaympäristön tuntemus on tehtävässä myös etu.

Työsuhde on määräaikainen (24 kk) ja alkaa 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Toimipiste sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä. Työsuhteen ehdot määräytyvät sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kansainvälisen valmiuden neuvonantaja Ilona Hatakka maanantaina 26.11. klo 13–15 ja torstaina 29.11. klo 15–16 puhelimitse 020 701 2024.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen viimeistään 6.12.2018. Lisää hakemukseesi CV.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 kansallisesta yhdistyksestä. Tuemme apua tarvitsevia niin kotimaassa kuin maailmalla.  Suomen Punaisen Ristin ja sen kumppanimaiden Punaisten Ristien yhteistyöllä kehitetään parhaillaan Suomen lähialueiden ja arktisen alueen valmiuden kapasiteettia ja osaamista.

Työpaikat

Adviser, Humanitarian Livelihoods
Projektikoordinaattori
Tarkastaja, Vietnamin vastuualue
Toiminnanjohtaja
Coordinateur(rice) du Logistique Pays
Raamattuopiston musiikinopettaja
Raamattuopiston opettaja
Project Coordinator, Humanitarian assistance
Tiedottaja
Assistant controller
Nuorten toiminnan asiantuntija
Yhteyspäällikkö
Kehitysyhteistyökoordinaattori
Two evaluators for Community Resilience Programme in Nepal
Viestintäpäällikkö
Digituottaja
Viestintä- ja markkinointijohtaja
Finance and Administrative Officer (national post)
Kehityspolitiikan erityisasiantuntija
Verkkoviestintäpäällikkö
Education Advisor
Viestintäjohtaja
YK:n vapaaehtoistehtäviä (UNV)
Police Reform Adviser P-4, Etiopia
Globaalikasvatuksen kouluttajia

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.