Muut paikat

Private Partnership Development Officer (UNV)

Ilmoittaja
Viimeinen hakupäivä

Ulkoministeriö rahoittaa vuosittain suomalaisia asiantuntijoita YK:n vapaaehtoisohjelman (UN Volunteer) kautta. Asiantuntijat sijoitetaan Suomen kahdenvälisen yhteistyön kumppanimaissa sijaitsevien järjestöjen maatoimistoihin sekä muihin kehitysmaihin, joissa monenkeskiset järjestöt toimivat täydentäen kahdenvälistä kehitysyhteistyötä.

UNDP Talent Programme for Young Professionals with Disabilities –ohjelman tehtäviin voivat hakea korkeintaan 35-vuotiaat, korkeakoulututkinnon suorittaneet (Bachelor tai Master), fyysisen vamman kanssa elävät Suomen kansalaiset, joilla on suomen tai ruotsin kielen taito sekä erinomainen englannin kielen taito. Muu kielitaito on eduksi. Aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta siitä on etua. Toimikausi on 1-vuotinen. Harkinnanvaraisesti myös toinen ja kolmas vuosi on mahdollinen. Asiantuntijat eivät saa varsinaista palkkaa, mutta heille maksetaan kuukausittainen kulukorvaus (Living Allowance).

Lisätietoa: https://www.unv.org/sites/default/files/International_UN_Volunteers_Conditions_of_Service_0.pdf

Private Partnership Development Officer – tehtävä

Haku UNV Talent Pool’in kautta tehtävänkuvassa annettujen ohjeiden mukaisesti. Hakuaika päättyy 29.12.2019

Private Partnership Development Officer (pdf, 125 kb)

Lisätietoa: Ulkoministeriö, Kestävän kehityksen ja ilmastopolitiikan yksikkö keo-90@formin.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.