Työpaikat

Political Advisor

Paikkakunta
Baku
Viimeinen hakupäivä

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita EU:n Etelä-Kaukasia ja Georgian kriisi -erityisedustajan toimistossa avoinna olevaan siviilikriisinhallintatehtävään:

Political Advisor (based in Azerbaijan) – vaativuusluokka 5a

Tehtäväkohtainen vaativuusluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (1388/2018). Tässä ilmoituksessa esitetty vaativuusluokka on alustava arvio, joka voi vielä muuttua tarkemmassa määrittelyssä. Vaativuusluokka vahvistetaan viimeistään siinä vaiheessa, kun tehtävä on otettava vastaan.

Palveluspaikka on Bakussa, Azerbaidžanissa. Tehtävään valittavan toivotaan aloittavan mahdollisimman pian.

Hakijoiden tulee lähettää englanninkielinen hakemuksensa osoitteeseen hr@cmcfinland.fi määräpäivään 18.2.2020 klo 9.00 mennessä. Lisäksi tulee täyttää hakemusta täydentävä www -lomake (em. määräpäivään mennessä). Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät täältä.

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen EU:n ulkosuhdehallintoon ja EU:n erityisedustajan toimistoon. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.