Työpaikat

Poliittinen asiantuntija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Poliittisen asiantuntijan työtehtäviin kuuluu vasemmistoliiton eduskuntaryhmän kansanedustajien eduskuntatyötä tukeva poliittinen valmistelutyö, kansanedustajien avustaminen valiokuntatyössä ja muu avustaminen. Kulloinenkin toimenkuva määritellään erillisellä päätöksellä.

Edellytämme poliittiselta asiantuntijalta ulko- ja turvallisuuspoliittista osaamista. Tehtävässä eduksi katsotaan korkeakoulututkinto, sujuva kirjallinen ja suullinen ilmaisu, ruotsin ja englannin kielitaito sekä muu kielitaito, monipuolinen poliittinen osaaminen, kokemus lainsäädäntötyöstä, palvelualttius ja joustavuus sekä vasemmistolaisen politiikan tuntemus.

Määräaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja päättyy 16.10.2020. Määräaikaisuuden syy on sijaisuus.

Poliittisen asiantuntijan peruspalkka on 3627 e/kk. Työntekopaikka on Helsinki.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen lähetetään sähköpostitse viimeistään torstaina 19.9.2019 osoitteeseen: laura.koskinen@eduskunta.fi

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi yhtenä liitetiedostona.

Lisätiedot ja tiedustelut: pääsihteeri Laura Koskinen, puh. 050 462 6604

Soittoaika tiistaina 17.9. klo 9–11

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.