Työpaikat

Poliisiasiantuntijoita, UNSOM

Viimeinen hakupäivä

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita avoinna oleviin poliisiasiantuntijatehtäviin UNSOM -operaatioon:

Police Adviser (Police Reform-New Policing Model) – Mogadishu – palkkaluokka 5 (1 tehtävä)
Police Adviser (Strategic Advice and Coordination) – kenttätoimisto – palkkaluokka 5 (2 tehtävää)

Tehtäväkohtainen palkkaluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (1388/2018). UNSOM on korkean riskin alueella toimiva YK-operaatio, jonne tullaan maksamaan asetuksen mukaisen palkan ja kansallisen olosuhdekorvauksen (15 euroa / vuorokausi) lisäksi täydentävää olosuhdekorvausta. Täydentävän olosuhdekorvauksen määrä ei ole tällä hetkellä tiedossa.

Hakemuksen täyttämisessä pyydetään käyttämään erityistä huolellisuutta ja noudattamaan sihteeristön ohjeistusta, sillä sihteeristö jättää epäselvät, puutteelliset ja allekirjoittamattomat hakemukset käsittelemättä. Huolellisesti täytetyt ja käsin allekirjoitetut hakemukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen hr@cmcfinland.fi ja lisäksi tulee täyttää hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 14.10.2021 klo 9.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet verkkosivujemme hakumenettelyosiossa.

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen YK:n sihteeristölle. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.