Työpaikat

Poliisiasiantuntijatehtäviä, MINUSMA

Viimeinen hakupäivä

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita avoinna oleviin poliisiasiantuntijatehtäviin MINUSMA -operaatioon:

Poliisiasiantuntijatehtävät – vaativuusluokka 4 (2 tehtävää)

Operaatio on ranskankielinen, joten ranskan kielen taito katsotaan haussa eduksi. Poliisiasiantuntijatehtäviin hakeutuvilta toivotaan kokemusta strategisesta suunnittelusta ja/tai esikuntatehtävistä, rikostiedustelusta tai koulutustehtävistä.

Tehtäväkohtainen vaativuusluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (1388/2018). Tehtäväkohtaisen palkkaluokan lisäksi maksetaan kulloinkin voimassa olevaa tasokorotusta, joka on tällä hetkellä kyseisen Afrikassa toimivan YK-operaation osalta kaksi palkkaluokkaa. Enimmäispalvelusaika MINUSMA -operaatiossa on kaksi vuotta.

Hakemuksen täyttämisessä pyydetään käyttämään erityistä huolellisuutta ja noudattamaan sihteeristön ohjeistusta, sillä sihteeristö jättää epäselvät, puutteelliset ja allekirjoittamattomat hakemukset käsittelemättä. Huolellisesti täytetyt ja käsin allekirjoitetut hakemukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen hr@cmcfinland.fi ja lisäksi tulee täyttää hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 18.2.2020 klo 9.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät täältä.

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen YK:n sihteeristölle. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.