Työpaikat

Police Reform Adviser P-4, Etiopia

Paikkakunta
Addis Abeba
Viimeinen hakupäivä

YK:n sihteeristö on kutsunut jäsenvaltioita nimeämään poliisiasiantuntijoita avoinna olevaan sopimuspohjaiseen tehtävään YK:n Afrikan Unionin toimistoon:

Police Reform Adviser P-4

Tehtävän asemapaikka on Addis Abeba, Etiopia.

Tehtävän kesto on lähtökohtaisesti 12 kuukautta (mahdollisuus jatkoon). YK maksaa tehtävään valitun palkan, lisätietoa palkan perusteista on saatavilla UN Careers -sivustolta.

Hakijoiden tulee täyttää P11-lomake liitteineen (Employment and Academic Certification Form, tarvittaessa Supplementary Sheet). Hakuprosessissa menestyminen edellyttää, että hakija täyttää lomakkeen kaikilta pyydetyin osin (kts. ohje: How to prepare the submission) ja toimittaa täytetyn hakemuksen sähköpostitse poliisihallitukselle osoitteeseen kriisinhallinta.poliisihallitus@poliisi.fi viimeistään 31.5.2019.

Hakemusten täyttämisessä pyydetään käyttämään erityistä huolellisuutta, sillä sihteeristö jättää epäselvät tai puutteelliset hakemukset käsittelemättä. Hakuilmoituksissa ilmoitettujen ehdottomien kriteerien on täytyttävä, jotta hakija voi läpäistä hakuprosessin ensimmäisen vaiheen ja päästä ns. shortlistalle. Hakijat voivat päästä myös YK:n rosteriin, josta saattaa tulla valikoiduksi operaatioon ilman erillistä rekrytointia.

Huom. Hakijoita pyydetään nimeämään hakemustiedostonsa nimellään ja haettavan tehtävän numerolla (esim. Etunimi Sukunimi 2019-UNOAU-62425-DPO). P11-lomakkeessa tulee ilmoittaa varsinaiset tehtävänimikkeet (esim. yksikön päällikkö) poliisiarvon (esim. komisario) sijaan.

Tämä hakuilmoitus on julkaistu toisen rekrytoivan tahon puolesta. Kriisinhallintakeskuksella ei ole tämän tiedotteen julkaisemisen lisäksi mitään muuta asemaa hakumenettelyssä. Mahdolliset sopimukset tehdään hakumenettelyn päätyttyä suoraan rekrytoivan tahon kanssa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.