Työpaikat

PMEL-asiantuntijan sijainen

Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen ev.lut. kirkon kansainvälinen toimija ja yksi suurimmista ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on työskennellyt jo yli 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisen maailman puolesta. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi.

Haemme nyt ulkomaanosastolle Helsingin toimistolle Diakonia ja kehitys -tiimimme suunnittelun, seurannan, arvioimisen ja oppimisen (PMEL) -asiantuntijaa äitiysloman sijaiseksi ajalle 4.10.2021–22.8.2022.

PMEL-asiantuntija kehittää osaltaan PMEL-järjestelmiä, johon liittyvät prosessit suunnittelun, arvioinnin, seurannan ja työn tuloksista oppimisen vahvistamiseksi. Hän vastaa myös ulkoministeriön tukeman kehitysyhteistyöohjelman raportoinnista yhteistyössä kehitysyhteistyöpäällikön kanssa. Vuosien 2021–2022 aikana Lähetysseura tekee ulkomaantyölleen uuden kokonaisohjelman, jonka laatimiseen Diakonia ja kehitys -tiimin PMEL-asiantuntija osallistuu keskeisesti oman vastuualueensa mukaisesti. Vuoden 2022 alusta käynnistyy myös uusi kehitysyhteistyöohjelma, jonka aloittamiseen liittyviä suunnittelun, seurannan ja arvioinnin tehtäviä sisältyy PMEL-asiantuntijan työhön. PMEL-asiantuntija osallistuu organisaation laajemman PMEL-järjestelmän prosessien ja kehittämisen koordinointiin osana nelihenkistä PMEL-tiimiä. Tarpeen mukaan PMEL-asiantuntija kouluttaa ja vahvistaa Lähetysseuran henkilöstön ja kansainvälisten yhteistyökumppaneiden tulosperustaisen hallinnon (RBM) ja PMEL-prosessien ja -työkalujen osaamista.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja aikaisempaa kokemusta PMEL-työstä. Arvostamme kokemusta julkisin varoin tuetun kehitysyhteistyöohjelman PMEL-järjestelmän kehittämisestä sekä digitaalisiin seurantatyökaluihin liittyvästä kehittämistyöstä. Luemme eduksi osaamisen evaluaatio- ja muiden arviointiprosessien toiminnallistamisesta. Työ vaatii hyvää englannin kielen taitoa. Muut kielet katsotaan eduksi.

Etsimme reippaaseen tiimiimme PMEL-ammattilaista, jolla on itsenäinen ja aktiivinen työote, mutta myös hyvät edellytykset tiimityöskentelyyn. Tarjoamme kiinnostavan kehittämispainotteisen tehtävän ja näköalapaikan monikulttuurisessa toimintaympäristössä.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa viimeistään 19.9.2021 ja lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteessa https://rekry.suomenlahetysseura.fi/MepRekry/Home/Index.

Lisätietoja tehtävästä antaa 13.9.2021 klo 11.00–12.00 Diakonia ja kehitys -tiimin päällikkö Katri Leino-Nzau, puh: +358 40 8354744, tai sähköpostitse katri.leino-nzau@felm.org.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.