Perhe- ja kriisityöntekijä, Jyväskylän vastaanottokeskus | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Perhe- ja kriisityöntekijä, Jyväskylän vastaanottokeskus

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Jyväskylä

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme perhe- ja kriisityöntekijää Jyväskylän vastaanottokeskukseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.  

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri tuottaa vastaanottopalveluita Maahanmuuttovirastolle. 

Työtehtävät

Perhe- ja kriisityöntekijä tarjoaa lapsiperheille suunnitelmallista ja tavoitteellista perhetyötä, jolla tuetaan vanhemmuutta sekä arjen hallintaa ja toimintakykyä. Työ on konkreettista arjessa tekemistä ja tukemista. Se on perheiden toimintakyvyn vahvistamista, mikä tarkoittaa tukea lasten hoidossa, kasvatuksessa, perheen päivärytmissä tai ruokailuissa sekä tiedon antamista lapsen kasvusta tai kehityksestä. Työssä kohdataan kriisin ja trauman kokeneita ja tarvitaan tilanteeseen sopivia työtapoja ja -menetelmiä. Verkostotyö sekä kirjalliset tehtävät ovat osa työnkuvaa.

Odotamme sinulta

Kokemusta perhe- ja kriisityöstä sekä alalle soveltuvaa tutkintoa, esim. lähihoitaja. Kokemus maahanmuuttajatyöstä luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Toivomme sinulta intoa tarttua oma-aloitteisesti työhön, itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, aitoa ihmisistä välittämistä sekä alalla tarvittavaa resilienssiä. Työtä tehdään osana moniammatillista tiimiä.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme valitulle henkilölle joustavan työn, jonka sisältöön ja suorittamiseen pääsee itse vaikuttamaan. Työ sisältää näköalapaikan vastaanottokeskustyöhön sekä monikulttuuriseen toimintaympäristöön. Työaika on 114h / 3 vko ja sijoittuu pääsääntöisesti kello 8 - 16 välille, voi olla myös iltatyötä.

Vastaanottojärjestelmässä työskenteleville tarjotaan huomattavan paljon koulutusta ja työssä on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti, olit sitten kokenut konkari tai juuri valmistunut. Vastaanottokeskus kouluttaa mm. Lapset puheeksi -menetelmään.

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Tarjoamme työnohjausta sekä muuta tarvitsemaasi tukea. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun, työterveyshuollon palvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. 

Toimipaikka sijaitsee Jyväskylässä ja meillä on käytössä joustava hybridityömalli. 

Palkkaluokka on G24.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyväskylän vastaanottokeskuksen HR-assistenttti Marika Korhonen, ma -  to klo 9 - 12, p. 040 164 5275. Kaikki hakemukset tulee lähettää sähköisesti järjestelmän kautta. Palkkaamme tehtävään työntekijän heti sopivan henkilön löytyessä. 

Valitun henkilön tulee esittää rikosrekisteriote. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002 rikostaustan selvittämislaki), tarkoituksena on suojella alaikäisten henkilökohtaista koskemattomuutta ja edistää heidän henkilökohtaista turvallisuuttaan.

Punainen Risti, Länsi-Suomen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.