Palvelupäällikkö, yksityinen varainhankinta | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Palvelupäällikkö, yksityinen varainhankinta

Ilmoittaja

Suomen Lähetysseura

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Lähetysseura on kirkon kansainvälisen työn järjestö ja yksi Suomen suurimmista kehitysjärjestöistä. Lähetysseura tekee lähetystyötä, kehitysyhteistyötä ja rauhantyötä 30 maassa ympäri maailmaa. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi.

Haemme seurakuntayhteyksien ja varainhankinnan osastolle yksityisen varainhankinnan palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Palvelupäällikkönä vastaat yksityisasiakassegmentistä ja tähän kohdistuvista varainhankinnan suunnittelusta, koordinoinnista ja tulosten seurannasta. Lisäksi osallistut yhdessä muiden palvelupäälliköiden kanssa Suomen Lähetysseuran varainhankinnan suunnitteluun. 

Saat meillä käyttöösi alan parhaimmat työkalut. Työsi tukena ovat varainhankinnan muut tiimit eli markkinointitiimi, varainhankinnan sähköiset palvelut -tiimi sekä asiakas- ja sopimushallintatiimi. Lisäksi työtäsi tukevat osastomme muut tiimit ja asiantuntijat sekä viestinnän yksikkömme. Resurssimme mahdollistavat monipuoliset mahdollisuudet kehittää yksityistä varainhankintaa ja kokeilla myös uusia ideoita.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on monipuolista osaamista yksityisvarainhankinnasta sekä kokemusta varainhankinnan strategisesta suunnittelusta. Voit myös olla alanvaihtaja, jolla on monipuolinen kokemus B2C-myynnistä. Olet idearikas ja innovatiivinen ja sinulla on vahva näkemys yksityislahjoittamisen monipuolisesta eteenpäin viemisestä.

Edellytämme:

  • soveltuvaa koulutusta, vahvaa työkokemusta ja kykyä strategiseen ajatteluun 
  • monipuolista kokemusta yksityisvarainhankinnasta ja sen eri kanavista
  • vahvoja projektinhallintataitoja ja kykyä pitää monta lankaa käsissä yhtäaikaisesti
  • hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä verkostoitua monenlaisten toimijoiden kanssa

Katsomme eduksi:

  • osaamisen ja kokemuksen myynnissä ja markkinoinnissa
  • osaamisen sähköisen varainhankinnan kehittämisessä
  • hyvät CRM-taidot ja data-analytiikan osaamisen
  • ymmärryksen järjestötoiminnasta ja kansainvälisestä avustustyöstä sekä halun olla kehittämässä kirkollisen järjestön varainhankintaa uudella ja innovatiivisella tavalla

Tehtävä alkaa 25.7. tai sopimuksen mukaan.

Tule tekemään merkityksellistä työtä asiantuntijaorganisaatioomme! Työskentelet osana palvelupäälliköiden kuuden hengen tiimiä ja saat kattavan perehdytyksen tehtävään sekä osaavan tiimin tuen. Modernit ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Länsi-Pasilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työtä on mahdollista tehdä myös osittain etänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankinnan päällikkö Hanna Kalanne 22.4. klo 10-11, 6.5. klo 13-14 ja 13.5. klo 9-10, puh. 040 687 1013 tai sähköpostitse hanna.kalanne@felm.org.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 15.5.2022 rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/palvelupaallikko-yksityinen-varainhankinta/ZNxbwm

Haastattelut pidetään alustavasti 23.-24.5. ja 30.5.