Työpaikat

Palvelupäällikkö

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Lähetysseura on Suomen ev.lut. kirkon kansainvälinen toimija ja yksi suurimmista ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on työskennellyt jo yli 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisen maailman puolesta. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi

Haemme seurakuntayhteyksien ja varainhankinnan osastolle yksityisasiakkaista vastaavaa palvelupäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.8.2021.-6.3.2022.
Palvelupäällikkö toimii yksityisasiakkaisiin kohdentuvan varainhankinnan suunnittelijana ja koordinoijana. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on monipuolista osaamista yksityisvarainhankinnasta sekä asiakaspolkujen kehittämisestä. Olet idearikas ja innovatiivinen ja sinulla on vahva näkemys yksityislahjoittamisen kehittämisestä.

Edellytämme:

  • korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta ja vahvaa työkokemusta
  • monipuolista kokemusta yksityisvarainhankinnasta
  • hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä verkostoitua monenlaisten toimijoiden kanssa.

Katsomme eduksi osaamisen ja kokemuksen myynnissä ja markkinoinnissa, sekä osaamisen sähköisen varainhankinnan kehittämisessä. Lisäksi arvostamme ymmärrystä järjestötoiminnasta ja kansainvälisestä avustustyöstä sekä halun olla kehittämässä kirkollisen järjestön varainhankintaa uudella ja innovatiivisella tavalla.
Tehtävä on perhevapaan sijaisuus ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tule tekemään merkityksellistä työtä asiantuntijaorganisaatioomme! Työskentelisit osana palvelupäälliköiden kuuden hengen tiimiä ja saisit kattavan perehdytyksen tehtävään sekä mukavan tiimin tuen. Vastaisit yhdessä muiden palvelupäälliköiden kanssa Suomen Lähetysseuran varainhankinnan kehittämisestä. Modernit ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Länsi-Pasilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankinnan päällikkö Hanna Kalanne 12.5. klo 10–11 tai 19.5. klo 15–16, puh. 040 6871013.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 24.5.2021 osoitteessa: https://rekry.suomenlahetysseura.fi/MepRekry/Home/Index

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.