Palvelukoordinaattori | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Palvelukoordinaattori

Ilmoittaja

SOS-Lapsikylä

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Haemme SOS-Lapsikylään palvelukoordinaattoria.

Palvelukoordinaattori toimii laaja-alaisesti ja itsenäisesti palveluliiketoiminnan moninaisissa vaihtelevissa tukitehtävissä. Tehtävä on uusi ja tarkentuu ajan myötä. Ydintehtävä on koordinoida ja toteuttaa palveluiden kilpailutusprosessiin kuuluvia tehtäviä (mm. seurata avautuvia palveluiden kilpailutuksia sekä koordinoida ja toteuttaa niihin osallistuminen) yhteistyössä tarjoustiimin kanssa. Lisäksi tehtävä sisältää mm. maksatusta ja ostolaskujen käsittelyä, asiakasohjauspuhelimeen vastaamista ja puitesopimusten hallintaan liittyviä tehtäviä. SOS-Lapsikylä on valtakunnallinen toimija ja työ edellyttää yhteistyötä eri toimipisteiden kanssa. Työpiste sijaitsee Espoossa.   

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. sosionomi AMK tai tradenomi AMK) ja käytännössä osoitettua kokemusta monipuolisten tehtäväkokonaisuuksien hallinnasta. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii lisäksi toimistotyökalujen ja tietojärjestelmien hyvää hallintaa. Kokemus palveluiden kilpailutusprosesseista katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle:

  • Hyvän perehdytyksen 
  • Oman esihenkilön ja kollegoiden tuen
  • Säännöllistä täydennyskoulutusta, kehittämispäiviä sekä laajan verkkokoulutuspalvelun
  • SOS-Lapsikylän sähköisen oppimisympäristön Kyläkoulun oman kehittymisen tueksi 
  • Hyvinvointi- ja liikuntaedun sekä lounassetelit
  • Kattavat työterveyshuollon palvelut
  • Vapaa-ajan vakuutuksen
  • Puhelinedun
  • Liukuvan työajan ja joustavan hybridityön mallin

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluliiketoiminnan johtaja Kristina Nousiainen, p. 044 761 4100. Hae tehtävää 6.12.2022 mennessä verkkosivujemme sähköisellä hakulomakkeella: https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=367. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja se alkaa sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta pian! 

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Linkki ilmoitukseen